Nu expira

Aboneaza-te la newsletterul Chicco.ro si primesti automat un voucher cadou de 10 lei si un voucher cu o reducere de 30% pentru grupa de jucarii.

Vrei sa fii la curent cu cele mai interesante noutati chicco.ro? Aboneaza-te la newsletter si profita de beneficiile pe care le primesti. Abonarea se face simplu si rapid iar, in urma ei, primesti un voucher cadou, pe care il poti folosi in oricare dintre categoriile magazinului online, pentru a cumpara produse destinate copiilor. Poti beneficia de acest voucher la achizitia de carucioare , scaune auto, scaune de masa, premergatoare, marsupii, imbracaminte si incaltaminte, cosmetice si produse de ingrijire, produse care respecta cele mai inalte standard de calitate pentru ingrijirea si cresterea copiilor.
Totodata, abonarea la newsletterul Chicco iti aduce reduceri de 30% pentru jucariile disponibile in magazinul online, destinate categoriilor de varsta de la 0+ la 3 ani +. Comanda, la preturi accesibile, jucarii educative, care contribuie la dezvoltarea abilitatilor, atentiei celor mici si ii ajuta sa descopere o multime de lucruri noi.

Cele mai noi informatii pentru parinti, distribuite de Chicco.ro cu ajutorul newsletterului vin la pachet cu voucher cadou de 10 lei si voucher de 30% pentru grupa de jucarii. Aboneaza-te cat mai curand!

Add Favorites
Comentarii