Restaurante All You Can Eat in Bucuresti


aprilie 8, 2023 Facebook Twitter LinkedIn Google+ BlogBucureștiul este un oraș plin de viață și energie, cu o varietate impresionantă de restaurante și baruri. În ultimii ani, restaurantele All You Can Eat au câștigat popularitate în rândul bucureștenilor și turiștilor. Aceste restaurante oferă o experiență culinară unică, unde clienții pot mânca cât vor și pot încerca o varietate de preparate delicioase.

Conceptul de all-you-can-eat a fost inventat de Herbert „Herb” Cobb McDonald în 1946 în Las Vegas. Acesta a constat într-un preț fix plătit la intrare, după care clienții puteau consuma cât de multă mâncare doreau. De obicei, astfel de restaurante sunt tip bufet, cu autoservire, dar unele oferă și servire cu chelner. Acest model este folosit și în alte tipuri de restaurante, precum cele de barbecue coreean, hot pot chinezesc și churrascaria braziliană. Când este aplicat la băuturi, se numește „all-you-can-drink” sau „bottomless”. Studiile arată că cantitatea reală de mâncare consumată crește odată cu prețul bufetului.

Unul dintre cele mai populare restaurante all-you-can-eat din București este Suki-Yaki. Aici, clienții pot savura preparate japoneze și asiatice, precum sushi, sashimi, tempura și multe altele. De asemenea, restaurantul oferă și o varietate de băuturi și deserturi, pentru a completa experiența culinară.

Un alt restaurant all-you-can-eat popular este Tao Fusion. Aici, clienții pot savura preparate asiatice, precum sushi, tempura, dim sum și multe altele. Totodată, restaurantul oferă și preparate europene, precum friptură de vită și somon la grătar.

Pentru cei care doresc să experimenteze preparate tradiționale românești într-un stil all-you-can-eat, restaurantul Caru’ cu Bere este o alegere excelentă. Acesta oferă o varietate de preparate românești delicioase, precum sarmale, mici, ciorbă de burtă și multe altele.

În concluzie, restaurantele all-you-can-eat din București oferă o experiență culinară unică și sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să încerce preparate noi și să experimenteze o varietate de gusturi și arome.