Care sunt cele mai slabe tigari de pe piata din Romania?


noiembrie 12, 2022 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Uncategorized


Cand spun „tigari slabe”, oamenii se refera la cantitatea medie de nicotina dintr-o tigara, care poate varia intre variantele light si cele de concentratie maxima, in functie de tipul de tigara sau de marca.

Astfel, o tigara clasica poate contine intre 8 si 20 de miligrame de nicotina, nivelul fiind mai redus in cazul tigarilor slim.

Si totusi, care sunt cele mai slabe tigari de pe piata?

Raspunsul este simplu: tigarile fara niciun pic de nicotina! Iar aici sunt disponibile doua tipuri:

Vape-uri fara nicotina, care pot fi de unica folosinta (se arunca dupa folosire), sau reincarcabile (se inlocuieste doar cartusul cu lichid si se reincarca).

Avantajul acestora este ca se elimina total substantele toxice obtinute prin ardere, scrumul si mirosul de tigara, avand de obicei si arome delicioase.

In plus, sunt si mai convenabile din punct de vedere financiar, un vape oferind de pana la 3-5 ori mai multe pufuri decat un pachet de tigari!

Tigari electronice la care nivelul de nicotina variaza in functie de lichidul ales (de la 0 pana la 18 miligrame de nicotina, mentionat pe ambalajul lichidului).

Astfel, cantitatea de nicotina inhalata poate fi controlata si poate fi redusa treptat in functie de fiecare persoana, fiind varianta ideala pentru cei care doresc sa renunte la fumat.

Avantajul este ca poti vapa cu lichide care au concentratie de nicotina diversa – scazuta, normal, mare sau cu lichide fara nicotina, doar cu diverse arome. Ai libertatea alegerii, totul tine de preferintele tale.

Dintre tigarile clasice prezente pe piata din Romania pot fi mentionate ca si tigari mai slabe Kent Nanotek 2.0, Sobranie Super S White, Dunhill White Slim sau Parliament Platinum Slims. In general, tigarile slim, asa-numitele „tigari pentru femei”.

Studiile au demonstrat ca tigarile light contin aceeasi cantitate de gudron ca si una obisnuita, spulberand astfel mitul ca sunt mai putin daunatoare decat tigarile clasice. Totodata, multi dintre fumatorii de tigari light au tendinta de a fuma mai mult sau de a trage mai mult fum in piept, lucru care poate mari si mai mult riscul de producere a cancerului.