Nu expira

Toate camerele pentru copii arata absolut impresionant atunci cand sunt amenajate cu produsele speciale de mobilier Levels of Discovery, pe care le gasesti in magazinul Chicco.ro acum cu 20% discount!

Copiii sunt incantati sa imparta camera cu personajele lor preferate din desene animate. Descopera in aceasta oferta peste 25 de articole de mobilier cu licenta Disney, care se vor potrivi perfect in camera celui mic. Ai la dispozitie piese precum biblioteca rotitoare, banca/lada pentru jucarii, set scaune si masa, balansoar, set scaun si masuta toaleta, dulapioare, cuiere, care fac parte din colectia cu adevarat speciala Levels of Discovery, premiata in Statele Unite ale Americii. Alege, de exemplu, balansoarul din colectia Schoolhouse si descopera cat de usor acesta poate fi transformat intr-un birou ideal pentru citit sau scris.

Produsele Levels of Discovery respecta cu strictete cele mai inalte standard de calitate si siguranta pentru a fi folosite de catre cei mici. Opteaza cu incredere pentru un mobilier care imbina perfect designul adorat de catre copii cu functionalitatea maxima cautata de catre parinti.

Chicco.ro te asteapta cu preturi cu 20% mai mici la colectia de mobilier pentru copii din gama Levels of Discovery pentru a personaliza incaperile pe gustul celor mici.

Add Favorites
Comentarii