Nu expira

Chicco.ro te asteapta cu preturi reduse cu 15% la gama de scaune auto pentru copii.

Siguranta copiilor in timpul calatoriei cu masina are preturi pe care ti le permiti. Descopera colectia de scaune auto pentru copii la cele mai accesibile preturi reduse si alege modelul care indeplineste conditiile de siguranta si confort pe care ti le doresti pentru copilul tau. Din aceasta oferta fac parte peste 25 de modele de scaune auto si inaltatoare cu preturi de la 109 lei, care pot fi folosite de la varsta de 0 luni pana la 12 ani.
Alege scaune auto care se adapteaza necesitatilor copiilor si le ofera confort si siguranta pe toata durata utilizarii. Scaunele auto sunt dotate cu centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte, sunt confectionate din materiale de calitate, moi, antialergice, adecvate pieleii sensibile a bebelusilor si au un design inovativ, garantand o pozitie ideala a coloanei vertebrale inca de la nastere, datorita spatarului reglabil in mai multe pozitii, incluzand pozitia de somn.

Comanda de pe Chicco.ro scaunul auto potrivit, necesar pentru calatorii sigure si comode pentru copii si economiseste pana la 15% din costuri.
Grabeste-te! Produsele din aceasta oferta au stoc limitat!

Add Favorites
Comentarii