Nu expira

Pe Chicco.ro, gasesti carucioare 3 in 1 Trio Sprint cu discount de pana la 27% care iti ofera libertate mare de miscare in zilele in care doresti sa iti petreci timpul in aer liber impreuna cu cel mic.

Pentru ca iubesti plimbarile si vrei sa ai o solutie eficienta si practica pentru plimbarile bebelusului, Chicco iti ofera o gama larga de modele de carucioare sport Trio Sprint care imbina perfect confortul cu dinamismul, fucntionalitatea cu designul modern. Carucioarele Chico pentru bebelusi sunt concepute astfel incat sa se adapteze usor la orice tip de teren, sa fie rezistente si usor de pliat si sa ofere cel mai bun nivel de confort copilului.
Alege unul dintre sistmele complete Trio Sprint care contin landou, scaun auto, carucior sport cu utilizare de 0 luni! Opteaza pentru carucioarele sport apreciate pentru functionalitate maxima si nenumarate posibilitati de a te deplasa, manevrare facila pentru parinti si siguranta pentru copii!

Comanda unul dintre carucioarele 3 in 1 Chicco Trio Sprint, Car kit la oferta in magazinul online Chicco.ro si ai preturi cu reducere de pana la 27% si livrare gratuita in cel mai scurt timp posibil la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii