Nu expira

In magazinul gardenpedia.ro, ai preturi cu discount la toata gama de aparate de stropit (pulverizatoare) si livrare gratuita la tine acasa.

Este cel mai prielnic moment sa te pregatesti pentru un nou sezon de gradinarit. Acum , gasesti in categoria aparate de stropit cel mai potrivit pulverizator pentru sropirea plantelor pe care le ai in apartament sau pentru gradina si sera ta.

Din aceasta oferta fac parte numeroase modele de aparate de stropit – cu presiune sau fara – si capacitati diverse – de la 0.5 l si pana la 16 l. La preturi mici, incepand cu 7 lei, poti comanda pulverizator din plastic de 0.8 litri, perfect pentru stropirea florilor de apartament, de exemplu. Descopera pulverizatoare produse de Dal Degan, Dimartino, Gardena, Hozelock, Inter, Volpi care iti usureaza munca in gradina sau in sera, deoarece pot fi intrebuintate foarte usor pentru stropirea unor arii extinse sau pentru capacitate mari de lichide. Aparatele de stropit sunt dotate, in functie de model, cu, duze reglabile si pot fi folosite pentru pulverizarea lichidelor, a granulelor sau a produselor de tip pulberi.

Comanda aparatul de stropit (pulverizatorul) perfect pentru ingrijirea plantelor de apartament, sera sau gradina si bucura-te de reducere si livrare gratuita in magazinul online gardenpedia.ro.

Add Favorites
Comentarii