Nu expira

Profita de ofertele Gardenpedia.ro si alege furtun la pret special pentru irigarea gradinii sau pentru intretinerea straturilor cu flori si a gazonului.

Pentru ca iti place sa gradinaresti, acum ai la dispozitie o superoferta la toate tipurile de furtun de gradina, pe care il poti utiliza pentru irigarea plantelor, a florilor sau a gazonului sau pentru alte activitati din gospodarie – de exemplu, pentru spalarea aleilor din curte sau a masinii.
Poti gasi o selectie variata de modele de furtun – din cauciuc, plastic, PVC, in variate dimensiuni, cu diametru de la 4 la 25 de mm si lungime pana la 100 de m, produse de Agrifort, Easygarden, Ev, Gardena, Hozelock, Tricoflex, la costuri accesibile de la numai 22 de lei.
Gardenpedia iti ofera cele mai bune echipamente si solutii pentru gradina ta si cei mai renumiti furnizori, astfel incat tu sa obtii rezultatele pe care ti le-ai propus in gradinarit, fie ca ai o gradina decorativa sau una utilitara.

Profita de oferta Gardenpedia.ro si alege furtun pentru irigatii, furtun poros sau furtun aspersor special conceput pentru irigarea straturilor de flori la preturi speciale foarte utile pentru gradinarit, simplu, fara efort si fara pierderi de apa.

Add Favorites
Comentarii