ZZV.ro

ZZV.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

Website-ul nostru s-a nascut din pasiunea noastra pentru cosmetice si din dorinta de a oferi o modalitate usoara si comoda de achizite produse. De la inceput, actionam sub deviza „Value for money”, asadar, un raport calitate/pret la nivelul de asteptari al fiecarui client de produse cosmetice.

Argumentele noastre sunt varietatea si calitatea produselor, livrarea din stoc in maxim 24 ore, respectul pentru oameni si sanatatea lor, toate aceste la preturi extrem de atractive, care sa dea increderea necesara consumatorilor ca alegerea produselor cosmetice comercializate de noi a fost cea mai potrivita.

In acest moment pe site-ul nostru sunt comercializate produse Ruby Rose, DÉJÀ VU si suntem intr-o permanenta cautare de producatori care sa aiba aceeasi deviza ca si noi "Value for money".

  • Nicio categorie
Descopera codul
ZZV15OFFDI

Oferta expirata

Descopera codul si obtii o reducere de 15% la orice comanda pe site-ul ZZV.ro. In plus, beneficiezi si de livrare gratuita prin Posta Romana.
Pe ZZV.ro gasesti produse cosmetice si accesorii, de la truse de machiaj, farduri, fonduri de ten, rujuri, rimeluri, sapunuri naturale si pana la bijuterii din argint.

last used 01 ani 03 luni 25 zile 22 ore 21 minute 36 secunde ago

Oferta expirata

ZZV.ro ofera livrare gratuita la orice comanda efectuata pe site pana pe 20 Octombrie. Se pot cumpara produse cosmetice si accesorii, de la truse de machiaj, farduri, fonduri de ten, rujuri, rimeluri, sapunuri naturale si pana la bijuterii din argint.