VreauLed.ro

VreauLed.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

VreauLed.ro va ofera o foarte larga gama de solutii de iluminat economic pentru locuinta dvs, apartament sau casa, pentru spatii de birouri, publice, spatii industriale, depozite sau iluminat stradal.
Cu o experienta de peste 20 de ani in electricitate, specialistii magazinului va ofera solutii de iluminat intr-o varietate foarte mare: becuri, spoturi si lampi LED, plafoniere, proiectoare si benzi LED, corpuri de iluminat interior sau exterior cu LED, solutii inteligente de iluminat LED pentru locuinta, pentru scara blocului sau birou.

  • Nicio categorie

Nu expira

Acum, gasesti la reducere cele mai bune solutii de iluminat, precum Bec LED G9 5w cu filament la pret cu 50% mai mic, pe Vreauled.ro. Alege o modalitate eficienta si economica de a te bucura de o luminozitate excelenta in spatiile in care petreci mult timp, precum locuinta sau biroul.

Iluminarea spatiului poate fi eficienta si economica, atunci cand sunt folosite modalitati inovatoare, special create pentru a contribui la scaderea consumului de energie. De exemplu, becurile cu LED au numeroase avantaje fata de becurile clasice. Acestea se potrivesc deopotriva pentru case si pentru spatiile de lucru si, fara de solutiile traditionale de iluminat, au o durata de viata mai mare, fiind foarte rezistente atat la aprindere-stingere, cat si la socuri, vibratii sau fluctuatii de curent. In plus, datorita designului ergonomic, unghiul de iluminare este extrem de mare, iar spatiul in care este folosit becul cu LED beneficiaza de o iluminare foarte buna.

Profita de oferta Vreauled.ro si alege pentru casa sau pentru birou solutii de iluminare economice. Inlocuieste clasicele becuri cu becuri LED G9 5w cu filament cu o calitate superioara a luminii si cel mai mic consum de energie. Le gasesti online cu 50% discount alaturi de o gama larga de solutii complete de iluminat cu LED.

Add Favorites