VibratoareDeLux.ro

VibratoareDeLux.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

VibratoareDeLux.ro este o selectie de branduri care ofera produse intime pentru placere. Lansat la inceputul anului 2014, VibratoareDeLux.ro ofera o alta perceptie a stimularii sexuale, aducand un nou concept, de lux, pentru produsele de acest tip.

Pe langa colectia de vibratoare, portofoliul se extinde la produse pentru masaj, parfumuri cu feromoni, lubrifianti sexuali si suplimente pentru cresterea performantelor sexuale.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Vibratoaredelux.ro iti ofera 36% reducere la Vibratorul OhMiBod Club Vibe 2.OH. Profita de aceasta oferta pentru a comanda o jucarie erotica ultramoderna, cu numeroase functii ultraperformante.
Economiseste 36% pentru pachetul complet OhMiBod Club Vibe 2.OH, care cuprinde Vibratorul Club Vibe 2, telecomanda wireless, o pereche de bikini negrii, saculet pentru depozitare, o baterie 12V A23 pentru telecomanda.

Vibratorul Club Vibe 2 functioneaza pe baza de acumulatori si incarcare USB, fiind foarte usor de folosit, de purtat pe sub haine atat acasa, cat si in club sau la o petrecere. Datorita aspectului discret, Ohmibod Club Vibe 2 este acea jucarie erotica pe care o poti lua cu tine oriunde, transformand orice joc senzual intr-unul interesant.

Dotat cu microfon si telecomanda wireless, Ohmibod Club Vibe 2 are o suprafata placuta si vibreaza la sunete in 5 moduri de pulsatii, facand jocurile erotice excitante si interesante cu o simpla apasare de buton.
Comanda Vibratorul OhMiBod Club Vibe 2.OH, o jucarie discreta dotat cu microfon, telecomanda wireless, usor de folosit, perfect pentru a condimenta viata intima. Vibratoaredelux.ro livreaza comenzile intr-un mod cat mai discret, rapid, prin posta sau curier, in functie de preferintele tale.