Vexio.ro

Vexio.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Vexio este un magazin online din Bucuresti , cu livrari in toata tara, fondat in vara anului 2008 si recunoscut in scurt timp ca fiind unul dintre cele mai importante magazine online din Romania prin calitatea serviciilor oferite clientilor.

Vexio a fost desemnat castigatorul Galei Premiilor eCommerce 2009 si a fost intitulat ca fiind magazinul anului 2009 in Romania.

  • Nicio categorie

Nu expira

Pe Vexio.ro, gasesti motoferastraie la cel mai bun pret. Poti alege drujbe Stihl, Ruris si Husqvarna cu reducere de pana la 30%!

Daca iti doresti un ferastrau electric util in gospodarie, in constructii sau in atelierele de prelucrare a lemnului, poti descoperi o multitudine de modele de drujbe la oferta. Ai modele usor de utilizat, deoarece motoferastraiele au forma ergonomica, sunt foarte usor de manevrat in comparatie cu electroferastraiele clasice. Poti opta pentru produse apreciate precum modelele Ruris Motoferastrau DAC 401S, 2 CP, 400 mm, Husqvarna Motoferastrau 236 , 1,9 CP, 14″, Stihl Motofierastrau MS181, 1500 W, 40cm.
Cele mai mari avantaje ale utilizarii acestor drujbe sunt pornirea usoara si consumul redus de carburant. Totodata, acestea echipamente ofera siguranta, fiind dotate cu functii suplimentare precum frana de lant sau blocarea acestuia pentru oprirea in caz de urgenta.

Profita de oferta Vexio.ro si procura echipamentele cu ajutorul carora activitatile din gospodarie devin mai usoare.
Foloseste un utilaj usor, foarte practic pentru orice activitate care implica lemnul –fie ca pregatesti lemnele pentru iarna sau detii un atelier de prelucrare a acestuia! Comanda drujbe produse de Stihl, Ruris si Husqvarna cu discount pana la 30% si bucura-te pe langa preturile avantajoase de calitatea incontestabila a acestor utilaje, de rezistenta care permite o folosire indelungata in timpul exploatarii si fiabilitate.