Veltravel.ro

Veltravel.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

VELTRAVEL este o agentie de turism din Romania, fondata in anul 1996.
Cu parteneri din strainatate care asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (500.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras si rent-a-car.

Cea mai completa aplicatie care permite clientului sa rezerve o vacanta (pachet turistic, circuit sau charter) on-line, dar sa o si plateasca direct pe internet. Sistemul de plata este complet securizat, plata serviciilor facandu-se catre banci din Romania.

Fara taxe ascunse! Fara costuri suplimentare! Pretul afisat este pretul platit! Comisioane bancare ZERO! Daca faceti o rezervare si apoi gasiti un pret mai bun pe internet veti primi inapoi DIFERENTA.

  • Nicio categorie

Nu expira

Prinde cea mai avantajoasa oferta pentru transport si cazare la Paris, Roma, Madrid, Lisabona, Atena, Berlin, Stockholm, Barcelona si planifica-ti urmatorul city-break! Rezervarile pe Veltravel.ro iti ofera cel mai mic pret garantat.
Pentru ca esti in cautarea celor mai bune oferte pentru vacanta, acum ai la dispozitie o multime de posibilitati din care poti alege. Peste 1.000 de oferte disponibile pentru un city break intr-una dintre cele mai populare destinatii – Paris – te asteapta si alte cateva sute in fiecare dintre destinatiile de top ale momentului. Poti vizita Bulgaria, Cipru, Grecia, Turcia, Italia, Spania, destinatii foarte apreciate pentru vara 2017 si te poti bucura de costuri accesibile fie ca alegi oferte complete cu transport avion si cazare plus transfer aeroport si rent a car, fie ca ai nevoie numai de oferte de cazare.
Ofertele city break includ zbor dus-intors cu avionul, cazare pentru 3 nopti la cele mai apreciate hoteluri amplasate langa puncte de interes ale destinatiilor alese.
Opteaza pentru un city break la munte, la mare sau intr-unul dintre cele mai frumoase orase europene. Indiferent de locatiile preferate, Veltravel.ro iti ofera cel mai mic pret pentru city break in timp real astfel incat sa poti rezerva oferta ideala pentru bugetul tau!