UpCar.ro

UpCar.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

UpCar.ro este magazinul online care ofera cea mai variata gama de produse electronice si bricolaj auto.

Suntem distribuitori oficiali al unor branduri renumite din zona auto cum ar fi: SONY, JVC, MIDLAND, PNI, BLAUPUNKT, ALPINE, CLARION, JBL, FOCAL, VIPER, PIONEER etc.

Printre categoriile oferite enumeram Statii radio, Sisteme de sunet, Navigatii portabile si dedicate, Portbagaje auto, Camere video DVR & Sport, Suporturi de bicicleta etc.

Livrarea produselor se face in proportie de peste 90% din stocul propriu in maxim 48h de la comanda.

  • Nicio categorie

Nu expira

UpCar.ro va ofera o gama foarte larga de subwoofer auto pasive sau active, cu statie incorporata.
Alege acum pentru masina ta un subwoofer de la cei mai renumiti producatori de echipamente auto multimedia: Alpine, Blaupunkt, JBL, Pioneer, Kenwood, Clarion, In phAase.
Acum poti avea in masina ta sunet cu cea mai buna fidelitate cu echipamente audio auto de cea mai buna calitate, cu puteri de peste 300W, dar si subwoofer cu putere sub 100W.
Poti sa alegi un model de subwoofer care se poate instala in portbagaj, chiar si model de subwoofer montabil in roata de rezerva, sau model de subwoofer de montat sub scaune, sau modele de subwoofer dedicate pentru modelul tau de masina BMW, VW Golf sau Peugeot 206.

Profita acum de ofertele de subwoofer cu statie incorporata cu reducere de pret de pana la 21% din magazinul upcar.ro

La upcar.ro produsele sunt livrate prin curier in toata Romania, beneficiezi de garantia produselor, de optiunea de verificare a produselor la livrare, livrari gratuite la comenzi mai mari de 299 lei si garantia returnarii produselor in 30 de zile.

Add Favorites