Tjobs.ro

Tjobs.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Tjobs.ro este un portal dedicat cautarii unui loc de munca in strainatate.
Aici veti gasi o foarte larga oferta de locuri munca, cateva zeci de mii de oferte, pentru foarte multe ocupatii si meserii.
Pornind de la infirmiere, ingrijitor batrani, sofer sau ospatar veti gasi locuri de munca care sa corespunda pregatirii si experientei care o aveti, cu salarii de la 1000 de euro sau peste 5 000 de euro pe luna.
Ofertele de job sunt din cateva zeci de tari, pornind de la toate tarile din Europa, la oferte de job in SUA, in Dubai sau pe vase de croaziera.
Aplica acum pe formularul online si sigur vei gasi o oferta de job in strainatate care ti se potriveste.

  • Nicio categorie

Nu expira

Pe Tjobs.ro, poti aplica pentru locuri munca Anglia. Gasesti peste 4120 de joburi vacante cu salarii intre 1300-4500 euro, din care poti alege cele mai potrivite oferte in functie de pregatirea si exigentele tale financiare.

Daca iti doresti un loc de munca bine platit in strainatate, descopera oferta variata de joburi pentru romani in Anglia. Poti aplica pentru sofer masini de transport si livrare, bucatari, asistenti medicali, ingrijitori, personal pentru ingrijire varstnici, personal medical, in functie de cunostintele pe care le detii si de experienta acumulata. Ai la dispozitie oferte cu salariu avantajos pe ora, masa si transport asigurat de angajator plus comisioane incluse, in functie de pozitia dorita.
Printre conditiile de angajare se numara cunoasterea limbii engleze la nivel conversational si o experienta de minim 6 luni in domeniul de care esti interesat. Un avantaj in plus il au aplicantii care au mai lucrat in strainatate.

Nu mai sta pe ganduri si fa primul pas pentru a te angaja in strainatate! Trimite CV-ul pentru unul dintre cele 4120 de locuri munca in Anglia pe care le gasesti pe Tjobs.ro si poti obtine un job bine platit cu salariu intre 1300-4500 euro.

Add Favorites