Telekom.ro

Telekom.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Ne propunem să devenim operatorul integrat numărul 1 de pe piața românească, cu o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice, capitalizând pe sinergiile fix-mobil de-a lungul lanțului valoric, pentru a avea un model operațional foarte eficient și concentrat - totul pentru a oferi excelență clienților noștri.

  • Nicio categorie

Nu expira

Telekom iti returneaza 5% din valoarea facturilor!
Plateste factura sau reincarca online cartela, intrand pe telekom.ro si ai parte de reduceri garantate si cadouri constand in vouchere in valoare de 100 de lei si smart tv/telefoane.

La Telekom, fiecare plata online te costa cu 5% mai putin si iti poate aduce un premiu special, constand intr-un smart tv LG 42UB820V 4K UHD, cu diagonala ecranului de 106 cm, tehnologie LED si rezolutie 4K sau un Apple iPod Nano cu capacitate de 16 G si ecran de 2.5 inch widescreen, plus un voucher, pe care il poti utiliza pentru a economisi 100 de lei la comenzile online cu abonament mobil.

Ai motive suficiente sa intri pe telekom.ro si sa platesti online. Acceseaza acum contul tau Telekom si alege sectiunea Servicii Mobile pentru reincarcarea cartelei sau plateste factura online cu MasterCard® și Maestro®, si bucura-te de promotia Telekom – 5% discount la plata online + voucher 100 lei + smart tv. Orice plata electronica este o sansa in plus pentru cadouri garantate oferite de Telekom (voucher 100 lei), precum si de a intra in tragerea la sorti aferenta acestei promotii.