Telecredit.ro

Telecredit.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Telecredit este o instituție financiară nebancară, autorizată de către BNR. Telecredit oferă împrumuturi online pe termen scurt, pe o perioadă de creditare de minim 10 zile și maxim 30 de zile, cu sume cuprinse între 100 si 1500 lei. Prin rapiditatea obținerii împrumutului Telecredit și prin calitatea serviciilor oferite, dorim să devenim prima opțiune pentru potetialii noștri clienți. Transparenta, profesionalismul și rapiditatea sunt lucrurile care ne caracterizează și cu care ne mândrim.

  • Nicio categorie

Nu expira

Telecredit iti ofera primul imprumut gratuit cu 0% dobanda pentru care se aplica online, simplu si rapid, fara acte sau giranti. Afla cum poti iesi din impas de fiecare data cand ramai fara bani!
Tuturor ni se intampla sa avem nevoie nevoie de un imprumut obtinut in cel mai scurt timp posibil. Oricand iti trebuie de o suma de bani suplimentara, Telecredit iti poate acorda rapid un credit fara comisioane sau costuri ascunse. Trebuie doar sa aplici folosind formularul disponibil online, sa astepti procesarea imprumutului si banii vor intra in cont in aceeasi zi in care este aprobat si confirmat imprumutul.
Este avantajos sa aplici pentru acest tip de imprumut deoarece Telecredit este creditor direct care lucreaza fara intermediari si are o vasta experienta in acordarea creditelor rapide 100% online. Este cea mai simpla modalitate pentru a obtine in scurt timp un credit rapid fara acte, fara garantii sau giranti, fara adeverinta de salariat.
Prin Telecredit poti primi intre 100 si 2000 de lei, cu perioada de rambursare intre 10 si 30 de zile pentru orice cheltuiala urgenta aparuta in bugetul tau.
Prinde super oferta – primul credit online gratuit, fara dobanda si solicita de la Telecredit suma de bani care iti lipseste pentru a acoperi cheltuielile neprevazute!