TehnicBazar.ro

TehnicBazar.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

Infiintata in anul 1994 Societatea Comerciala TEHNO S.R.L. a debutat ca distribuitor autorizat de scule electrice marca BOSCH, fiind axati inca de la inceput pe educarea clientului in vederea alegerii unor produse de o calitate net superioara fata de ce se gasea in momentul respectiv in piata.

Am hotarat ca este momentul sa trecem și pe piata online și sa oferim clientilor din întreaga țara calitatea produselor si serviciilor, experiența acumulată în vanzari timp de 20 de ani și nu în ultimul rând preturi printre cele mai accesibile de pe internet.

Comercializam peste 5000 de produse in special produse pentru Constructii si destinate intretinerii acestora. Toate sunt produse ale unor marci cunoscute precum Bosch, Dremel, Skil, Makita, Stihl, Hawera, DeWalt, AGT, Drager, Karcher, Hitachi, Masalta, Kipor, Metabo, Black&Decker, Honda, Ryobi, Kaieser, Bertolini, DCS, SDMO, Tremix, Mob&Ius, Unior, Stanley, Heller, MPS, CST/berger, Fini, Buderus, Pntax.si multe altele.

  • Nicio categorie

Nu expira

Pe Tehnicbazar.ro beneficiezi de pret special pentru Motosapa profesionala Ruris, recomandata atat pentru activitatile agricole, cat si pentru lucrul in spatiile verzi.
Utilajele motorizate performante sunt de mare utilitate in orice gospodarie. Cu ajutorul lor, sarcinile care presupun efort fizic foarte mare, precum sapa pe suprafete mici si medii sau ingrijirea pamantului in gradini pot fi facute mult mai simplu si mai eficient.
De exemplu, motosapele producatorului de masini si utilaje agricole Ruris Craiova, ofera tuturor agricultorilor posibilitatea de a folosi utilaje excelente din punctul de vedere al calitatii, realizate cu piese durabile, care garanteaza functionalitate indelungata in cele mai bune conditii.
Acestea sunt multifunctionale si permit atasarea de accesorii precum plug, rarita, disc de scos cartofi, roti metalice, remorca astfel incat sa poata face fata cu usurinta unui numar mare de sarcini agricole.
Totodata, pentru a fi eficiente in orice situatie, motosapele si motocultoarele Ruris au motoare cu putere mare de functionare.
Gaseste in magazinul Tehnicbazar.ro utilaje ieftine care te ajuta sa economisesti efort si timp atunci cand desfasori activitati agricole precum sapat, prasit, plantat, ingrijirea spatiilor verzi. Motosapa Ruris profesionala, un utilaj apreciat pentru robustete, fiabilitate si dotari excelente din punct de vedere tehnic, este disponibila la pret redus si constituind o investitie profitabila pentru un timp indelungat.

Nu expira

TehnicBazar te asteapta cu preturi reduse la gama de aparate de spalat cu presiune Karcher. Economiseste pentru unul dintre cele mai performate modele de masini de spalat cu presiune, pe care le poti utiliza pentru curatarea suprafetelor murdare.

Curatenia devine o activitate mai usoara atunci cand folosesti dispozitivele potrivite! Pentru a spala pavaje, alei, pereti, terase, garduri, interiorul garajului, masina sau bicicleta, poti folosi unul dintre aparatele de spalat cu presiune Karcher dotate cu tehnologii inovative care ofera un control mai mare al nivelului presiune in functie de suprafata de curatat, un sistem simplu si eficient de spalare prin jet puternic si posibilitatea de a folosi surse alternative de apa.
Testeaza eficienta aparatelor de spalat cu presiune Karcher la tine acasa! Comanda online una dintre masinile de curatat cu presiune la preturi cu discount, disponibile pe TehnicBazar.ro si spala in mod eficient suprafetele intinse din jurul casei!

Karcher este un brand cu o experienta de 75 de ani in producerea de aparate de curatat, apreciat pentru produsele de un grad inalt calitativ care ofera durata de viata mare, eficienta si manuire usoara la costuri accesibile.