TechStar.ro

TechStar.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

TechStar.ro este importator si distribuitor de:
* camere video auto (dash-cam),
* camere sport de filmat,
* gps-uri auto,
* media player mini PC Android,
* Smartwatch si
* lanterne profesionale.

Suntem importator direct si vindem cu .

Avantaje oferite clientilor:
* Preturi foarte atractive pentru client
* Transport gratuit la toate comenzile ce depasesc 199 lei;
* Serviciul verificare colet;
* Garantia tehnica standard este de 1 an cu posibilitate de extindere 2 ani;

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera selectia variata de camere auto full HD disponibile in magazinul Techstar.ro
cu preturi reduse cu 60%.

Camerele auto sunt dispozitive extreme de utile in trafic, deoarece, cu ajutorul lor poti inregistra traseul parcurs, viteza de deplasare, dar si eventuale incidente care se petrec in jurul autoturismului tau. Pentru a beneficia de cea mai buna vizibilitate atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, poti folosi una dintre camerele auto full HD diponibile la oferta. Poti alege camere auto cu preturi de la 78 lei, produse de unul dintre brandurile Sunplus, Novatek, Allwinner, care iti garanteaza filmari video de o calitate foarte buna.
Camerele video la oferta sunt dotate cu ecrane generoase si camere performante. Ele detecteaza atat miscarea, cat si sunetul din unghiuri relativ mari si au functii de inregistrare ciclica, pornire si oprire automata, setare a datei si a orei pe timpul inregistrarii.

Comanda o camera auto full HD la pret redus din oferta Techstar.ro si economiseste pana la 60% din pretul acesteia. Astfel, te asiguri ca ai la indemana cel mai noi gadget cu ajutorul caruia iti poti supraveghea foarte usor autoturismul in trafic.

Add Favorites