SwitchShop.ro

SwitchShop.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

SWITCH Ski&Surf Shop este un magazin specializat in produse high-end in domeniul sporturilor de actiune si alternative. In sezonul de iarna (noiembrie-martie) focusul este pe ski si snowboard, iar in sezonul de primavara/vara (aprilie-octombrie) mix-ul de produse se bazeaza pe street-urban si water fun. SWITCH Ski&Surf Shop are o gama de peste 1.000 de produse din categoria sport (schi, snowboard, kitesurf, skate), outdoor entertaiment si urban-street.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

La Switch Shop ai acum o reducere de pana la 35% la ochelarii de schi Electric Goggles. Oferte speciale si la noul model de ochelari de schi Electric California EG3, nou aparut acum si in Romania!

Urmatorul pas in evolutia spre un camp vizual nelimitat, EG3 este contruit pe baza binecunoscutului model EG2, un ochelar care a revolutionat industria. Constructia Electric Press SEAL asigura o etansare perfecta a lentilei pe rama, aceasta fiind in continuare bazata pe ergonomie si functionalitate. Fiecare rama Electric este conceputa cu gandul la performanta si confort, avand o interfata cu trei straturi de burete si spuma, astfel mulandu-se perfect pe fiecare trasatura a fetei si asigurand o etansare perfecta. Lentila este de constructie tip Dual Lens, conceputa pentru a forma un micro climat in spatiul dintre cele doua straturi, astfel aburirea ochelarului devine o veche amintire. Totul la acest ochelar este gandit si construit pentru a oferi maximul de calitate si performanta.