SportPartner.ro

SportPartner.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Sportpartner.ro este un site de articole si accesorii fitness creat special pentru a veni in ajutorul celor ce doresc sa faca miscare chiar acasa. Pe site puteti gasi benzi de alergare, benzi de alergat magnetice, benzi de alergare mecanice, biciclete magnetice, biciclete eliptice, steppere, aparate multifunctionale, gantere, bare, discuri si nu in ultimul rand accesorii. Pe langa produsele de fitness veti mai putea gasi pe site role, biciclete, darts, mingi, articole tenis de masa, piscine, articole si accesorii inot si articole camping.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

SportPartner.ro iti ofera o gama variata de biciclete eliptice la preturi accesibile, cu pana la 33% reducere. Economiseste 33% din pretul articolelor de fitness care te ajuta sa te mentii in forma, la tine acasa!

Investeste in cele mai performate echipamente de fitness pe care le poti folosi in confortul casei tale! SportPartner.ro iti ofera posibilitatea sa te bucuri de preturi convenabile la o gama variata de biciclete eliptice, cu preturi pornind de la 739 lei.
Peste 30 de produse marca AB Fitt, Actuel, Body Sculpture, Bremshey, Energy Fit, Fuel fitness, Kettler, Sporter, Tunturi te asteapta in magazinul online. In functie de exigentele tale, de pe online SportPartner.ro poti comanda, la preturi cu reducere, biciclete eliptice cu elemente ajustabile si computere usor de utilizat, cu afisare permanenta. Opteaza pentru modelul care iti ofera o monitorizare cat mai eficienta in functie de nevoile tale – timp, viteza, distanta, puls, calorii, odometru, masurarea ritmului cardiac.

Activitatea fizica este importanta pentru mentinerea unui corp sanatos! Comanda acum echipamentele fitness pentru uz casnic pe care ti le doresti. SportPartner.ro iti ofera 33% discount si transport gratuit pentru un numar mare de modele de biciclete eliptice!