SoundCreation.ro

SoundCreation.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

SoundCreation este unul din brand-urile firmei SC Media Crusher SRL Timisoara, importator - distribuitor al urmatoarelor marci de tehnica audio si instrumente muzicale in Romania: echipamente de studio Focusrite, controlere MIDI si echipamente de DJ Novation, echipamente de home-studio ESI, stative Athletic precum si furnizor de produse ale altor peste 250 de producatori.
Soundcreation este mai mult decat un magazin de instrumente muzicale: este un grup unit de oameni pasionati de muzica, sunete, echipamente de studio si instrumentele muzicale. S

Magazinul va ofera instrumente si echipamente de studio pe care sa ne putem baza pentru un sunet profesional, insa la preturi accesibile pentru marea majoritate. In ultimul timp pretul echipamentelor de studio, echipamentelor de DJ, instrumentelor muzicale, etc. a scazut foarte mult, ceea ce a dus la accesibilitatea acestora si de catre utilizatorii de rand, numarul amatorilor crescand considerabil. In oferta veti gasi produse de ultima generatie pentru cei din domeniu, sisteme la cheie pentru institutii si firme.

  • Nicio categorie

Nu expira

Cea mai ampla comparatie de pret pentru pianele digitale Yamaha Clavinova este diponibila pe Soundcreation.ro! Consulta tabelul care iti dezvaluie varianta perfecta pentru tine, luand in calcul preturile disponibile in piata si caracteristicile acestei game de instrumente muzicale.

Achizitia unui pian digital Yamaha Clavinova devine mai usoara atunci cand poti vedea intr-un singur loc toate costurile si avantajele modelelor disponibile pe piata. Daca te gandesti sa iti achizitionezi unul dintre modelele CLP-525, CLP-535, CLP-545, CLP-656GP, CLP-575, CLP-585, CVP-601, CVP-605, CVP-609, CVP-609GP, informeaza-te asupra asupra beneficiilor oferite de fiecare model in parte incluzand partile de mecanica, efecte speciale, caracteristicile ecranului, preseturi, demo, inregistrare, amplificare, conectivitate. Aceasta comparatie iti clarifica toate intrebarile, de la cele mai simple privind, de exemplu, finisajele pianului si pana la
costurile la care acesta se ridica. Poti afla dimensiunile exacte ale modelului preferat, stilurile de acompaniament suportate, vocile si ritmurile, modalitatile de amplificare, dar si cele de conectivitate (casti, microfon, usb).

Acum poti achizitiona cel mai potrivit pian digital Yamaha Clavinova, un pian cu performante deosebite care se ridica la nivelul instrumentelor folosite in concerte. Trebuie doar sa te orientezi in functie de rezultatele obiective ale comparatiei de pret si caracteristici de pe Soundcreation.ro si sa decizi care este modelul tau preferat!

Add Favorites