SmokeMania.ro

SmokeMania.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

SmokeMania este o companie importatoare de tigari electronice de cea mai buna calitate. Lucram numai cu cele mai bune companii producatoare de tigari electronice, misiunea echipei SmokeMania fiind de a oferi cele mai bune tigari electronice si accesorii la cele mai bune preturi de pe piata. Suntem intr-o continua cautare de noi produse care sa ofere clientilor SmokeMania cel mai bun raport calitate/pret, dorinta noastra fiind de a multumi pana si pe cei mai exigenti clienti. SmokeMania este intr-o stransa legatura cu producatorii de tigari electronice. Acestia modifica produsele comercializate dupa cerintele si feedback-urile clientilor SmokeMania. Scopul producatorilor este comun cu cel al magazinului SmokeMania: de a vinde cele mai bune produse existente pe piata. Toate produsele comercializate de catre site-ul SmokeMania si de catre partenerii sai vin insotite de certificate de conformitate si calitate acordate de institutiile abilitate internationale.

  • Nicio categorie

Nu expira

Magazinul online SmokeMania.ro ofera o gama variata de produse dedicate celor care prefera tigarile electronice in locul stilului clasic de fumat. Tigarile electronice, lichidele, atomizoarele au preturi speciale cu pana la 40% discount astfel incat sa iti poti comanda modelele care ti se potrivesc cel mai bine.
Alegerea tipului de tigara electronica, dar si a accesoriilor necesare precum atomizoare si lichide este foarte importanta pentru utilizatori. In functie de modelul incarcatorului pentru tigara electronica, vaporii inhalati pot avea cantitati si arome diferite. Poti gasi la oferta atomizoare (incarcatoare, acumulatoare) ieftine, precum atomizor Joyetech Atopack Dolphin – original, care are incarcarea cu lichid in partea de jos a cartusului, atomizor Vaporesso Degree – original, care are alimentarea cu lichid prin partea superioara a atomizorului si reglaj de aer in partea superioara a atomizorului, dar si modele mai costisitoare, precum incarcator Dicodes CS1 original, compatibil pentru modul Dicodes Dani Box si Modul Dicodes NO6. Totodata, poti opta pentru o gama variata de lichide cu nicotina sau fara nicotina, arome diverse si baze.
Descopera modele diferite de tigari electronice de la cele mai apreciate branduri si atomizoare la preturi avantajoase astfel incat sa folosesti dispozitive complete care indeplinesc perfect asteptarile tale. In completare, alege lichidele potrivite preferintelor tale deoarece acum ai oferte speciale pe SmokeMania.ro – reducere 40% la toata gama de tigari electronice, atomizoare (incarcatoare, acumulatoare) si lichide.

Nu expira

SmokeMania ofera o gama variata de tigari electronice si accesorii pentru tigari electronice de cea mai buna calitate. Prinde lichidarea de stoc pentru e-lichide Hangsen si Vape Bar disponibile in diferite concentratii si arome!
Daca folosesti e-tigaretele ca alternativa pentru fumatul clasic, asigura-te ca ai intotdeauna
la indemana lichide cu arome variate si concentratii in functie de preferinte. E-Lichidele HangSen, de exemplu, sunt apreciate calitatea ingredientelor, acestea continand doar glicerina vegetala si pentrudiversitatea aromelor. Lichidele HangSen sunt disponibile in concentratii diferite de nicotina, precum 0,6% , 1.2% , 1.8%, potrivite in functie de fiecare preferinta. In cazul in care desi folosesti tigareta electronica, preferi gustul intens de tutun, poti opta pentru lichid Vape bar -The Lake Tobacco sau Lichid VapeBar-Dark Stranger cu aroma asemanatoare tigarii clasice. Indiferent de tipul de lichid ales – Hangsen sau Vape Bar, SmokeMania garanteaza calitatea superioara a acestora si originalitatea.
Profita de oferta SmokeMania pentru a alege solutia alternativa perfecta pentru fumatul clasic si cele mai potrivite accesorii pentru acestea.
Beneficiaza de reduceri mari pentru lichidul pentru tigari electronice Hangsen si Vape Bar in cadrul lichidarii de stoc disponibile online astfel incat sa poti utiliza zilnic tigari electronice si accesorii la cele mai bune preturi de pe piata.