Saltele-Ekon.ro

Saltele-Ekon.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

EKON este singurul producator de saltele din latex din Europa de Est. Fabricile care au o productie unica de acest gen nu sunt mai multe de 15 in intreaga lume.

Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licentiata DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS, care garanteaza o calitate inalta, control permanent si productie ecologica.

Tehnologia a fost dezvoltata la sfarsitul secolului trecut si se dezvolta si perfectioneaza pana astazi. Utilizarea latexului in saltele, produse in acest fel este o garantie de inalta calitate.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera gama de saltele si perne din magazinul online Saltele-ekon.ro, special create pentru relaxare si odihna desavarsita in fiecare noapte. Poti alege saltele din Latex – diferite dimensiuni si modele si perne Ekon la pret cu pana la 35% discount!
Pentru a te bucura de un somn linistit oricand alege saltele si perne confortabile pentru dormitor. Saltelele Latex au o rezistenta sporita, de pana la 10 ani, fiind alegeri excelente pentru cei care isi doresc sa se bucure de relaxare si senzatie de suport in timpul somnului pentru mai mult timp. Poti alege la oferta Saltea Cocos Standard cu trei straturi de spuma latex si doua straturi de cocos pentru ventalatie excelenta, Saltea Memorylatex Gold de 100% latex cu 7 zone de confort si un strat de memorylatex sau multe alte modele. Saltelele din Latex se potrivesc perfect cu pernele Ekon disponibile in promotie.
Opteaza pentru setul de Perne Relax 1+1 fabricate din latex 100% sau pentru Perna Cool Gel din spuma de latex respirabila care ofera control al temperaturii si un somn fara transpiratie.
Profita de reducerile de pana la 35% la toata gama de saltele din Latex si perne Ekon disponibile pe Saltele-ekon.ro si alege accesoriile ideale pentru dormitor. Datorita materialelor superioare si tehnologiilor moderne, pernele si saltelele ofera confort si odihna pentru un timp mai lung.