Provident.ro

Provident.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Provident Financial România este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României şi specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt. Provident este prima instituţie financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu prin intermediul unui serviciu suplimentar, oferit contra cost. Astfel, clienţii pot primi banii în 48 de ore de la solicitare, chiar la ei acasă, iar ratele le plătesc în comoditatea propriei locuințe.

Provident acordă împrumuturi în toate judeţele ţării.
Pentru a primi un împrumut un solicitant trebuie să aibă peste 21 de ani, să locuiască într-o zonă în care Provident acordă împrumuturi, să aibă un venit demonstrabil şi domiciliul stabil.

De ce clienții noștri aleg Provident:

• Rapiditate – poţi alege să primeşti banii în 48 de ore
• Simplitate – ai nevoie doar de două acte
• Rate fixe – ştii toate costurile împrumutului de la bun inceput şi ai rate fixe în lei
• Comoditate – poţi opta să primeşti şi să plăteşti împrumutul de acasă

  • Nicio categorie

Nu expira

La Provident poti obtine in numai 48 ore un imprumut intre 500 si 5000 lei, cu o rata fixa de la 17 lei pe saptamana. Fara garanti sau taxe ascunse, totul cu doar 2 acte. Click pe oferta, completezi formularul si esti sunat(a) de reprezentantii Provident in maximum 60 minute. Si poti primi banii direct acasa in maximum 48 ore.