Photosetup.ro

Photosetup.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Photosetup este un magazin foto specializat, cu o prezenta in Romania, de peste 15 ani pe pitata echipamentelor si accesoriilor foto profesionale.
In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru 90% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice.

Photosetup nu este doar un magazin on-line ci un intreg suport tehnic pentru pasionatii de fotografie, oferind alaturi de cele mai bune produse si cele mai bune conditii de achizitii, sfaturi tehnice precum si bonificatii catre clientii sai. Cumparaturile la Photosetup reprezinta o experienta placuta pentru clientii sai, datorita echipei de consultanti pregatita intotdeauna sa ofere intregul suport cu zambetul pe buze si cu adanca consideratie fata de clienti.

Printre facilitatile oferite de magazinul on-line Photosetup, se numare: voucher de discount la prima cumparatura on-line, bonificatii pentru clientii fideli prin discount-uri Membership permanente, puncte de fidelizare obtinute la achizitiile produselor, transportul gratuit la valori peste 200 lei, servicii de inalta calitate, procesarea comenzilor in mai putin de 7 minute de la plasare, produse originale si de cea mai buna calitate, suport si timp de rapsuns rapid catre clienti prin Chat, telefon si e-mail.

  • Nicio categorie

Nu expira

In magazinul Photosetup.ro, ai pachete promotionale cu obiective foto si accesorii foto, recomandate pentru fotografi profesionisti si amatori.

Din aceasta oferta fac parte pachete speciale care ofera performate de top pentru fotografie profesionista de portret, studio, fotografie de strada, fotojurnalism. Poti alege obiective foto, blitz-uri si accesorii, trepiede foto, rucsacuri si genti, fitre foto de cea mai buna calitate garantata de branduri cu traditie precum Canon, Nikon, Sigma, Sony. Poti opta pentru pachete concepute pentru fotografii profesionisti si amatori care doresc sa profite de o sursa de lumina puternica si mobila sau pachete cu rucsac/sling foto, usor de transportat in orice conditii.
Prinde accesoriile foto in pachete promo pentru fotografii profesionale, care indeplinesc asteptarile celor mai exigenti fotografi cu experienta. Ai la dispozitie echipamente portabile care iti ofera mai multa mobilitate in timpul sedintelor foto, blitzuri puternice si zoom de la distanta, care indeplinesc cele mai multe nevoi de fotografiere si ofera libertate deplina fotografilor creativi.

Profita de promotiile Photosetup.ro la obiective foto si accesorii foto si comanda echipamente profesionale la super preturi care vor transforma sedintele tale foto in sesiuni creative cu rezultate spectaculoase. Promotia se desfasoara in limita stocului disponibil.