PCMadd.com

PCMadd.com

Sunt disponibile 1 oferte.

Firma Madd distribuie produse Dell pe piata IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell registered partner si partener Microsoft Refurbisher.

Profilul firmei este vanzarea de componente PC si de sisteme complete atat pe piata de distributie nationala cat si pe cea de end-user.

  • Nicio categorie

Nu expira

Bucura-te de cea mai buna vizualizare a materialelor tale video, folosind monitoare Dell, cu preturi de la 220 lei. Pe www.pcmadd.com, ai la dispozitie o gama larga de monitoare monitoare DELL second hand, de diferite dimensiuni, cu preturi de la 220 lei. Echipamentele refurbished de pe www.pcmadd.com, din care fac parte monitoarele Dell sunt produse returnate de catre cumparatori, retestate si autorizate. Acestea functioneaza normal si beneficiaza de garantie si preturi speciale.

Comanda monitoare Dell la preturi mici. Modelele care fac parte din aceasta oferta sunt performante, beneficiaza de rezolutii maxime, de conectivitate versatila, design deosebit si posibilitati variate de reglare pentru confortul tau. Bucura-te de tehnologia IPS si unghiuri largi de vizualizare, precum si de culori intense care ofera imagini vii.
Fiecare monitor din aceasta oferta este dotat cu o gama larga de optiuni de inclinare, rotire, pivotare, reglare si o serie de dispositive pentru o conexiune avansata prin porturi USB, DisplayPort, DVI si VGA.

Cu monitoarele Dell din oferta PCMADD, ai parte de imagini clare si de o experienta de vizualizare speciala pentru toate materialele tale video, plus preturi mici, de la 220 lei. Comanda acum device-ul perfect si beneficiaza de preturi accesibile si livrare prin curier rapid a produselor alese.