Okian.ro

Okian.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Povestea Okian începe o dată cu experiența de peste 15 ani în comerțul cu carte străină a firmei SC Prems Librexim. Specializată în distribuția de carte în limba engleză, Prems Librexim este reprezentant în România al editurii Longman, parte din Pearson Education, cel mai mare grup editorial educațional din lume.

Destinația ideală pentru oricine caută ce e mai bun în domeniul educației și al dezvoltării personale, cu linii de produse ce se multiplică de-a lungul timpului, Okian.ro își propune să ofere clienților săi o experiență prietenoasă și plină de resurse, empatică și surprinzătoare.

  • Nicio categorie

Nu expira

Profita de lichidarea de stoc la carti pe Okian.ro si economiseste pana la 80%. Ai preturi de la
3.99 lei la cele mai cautate categorii – fictiune, carti de dezvoltare dezvoltare, business, fictiune si non-fictiune, literatura pentru copii.

Bucura-te de lectura alaturi de autorii preferati, fie ca vrei sa recitesti cartile clasice sau iti plac volumele de fictiune, bestselleruri in acest moment. In acesta oferta gasesti la preturi mici volume care ar trebui sa se regaseasca in orice biblioteca, precum Canterbury Tales – Geoffrey Chaucer, Othello sau King Liar –
William Shakespeare, Mill on the Floss – George Eliot, Moby Dick – Herman Melville.
Intra in minunata lume fantasy a lui George R. R. Martin citind colectia A Game of Thrones cu preturi de la 35.99 lei. Nu rata discounturile la colectiile Harry Potter – J. K. Rowling sau Fifty Shades of Grey – E.L James. Foloseste cartile de top pentru dezvoltare personala!

Oricare ar fi preferintele tale literare, pe Okian.ro, descoperi o gama larga de carti la reducere – de la bestseller-uri si pana la carti pentru copii. Datorita reducerilor de pana la 80% din aceasta lichidare de stoc, este simplu sa iti imbogatesti colectia de carti cu cele mai atractive titluri!