Nevertebrate.ro

Nevertebrate.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Nevertebrate.ro are o bogata si diversa oferta de produse destinate acvaristicii si teraristicii insotite de servicii de calitate. Specialistii magazinului sunt pregatiti sa ofere tot sprijnul si informatiile necesare si sa iti acopere toate nevoiele tehnice si estetice, se ingrijesc ca tot ce ai comandat sa ajunga la tine in siguranta.
Magazinul va pune la dispozitie cea mai bogata oferta de pe piata pentru pesti, creveti, melci, reptile.

Pentru a va sustine pasiunea pentru aceste specii de vietuitoare magazinul va pune la dispozitie acvarii, hrana, sisteme de filtrare a apei, sisteme de iluminare solutii de curatare si testare, plante specifice, tratamente dedicate , precum si foarte multe accesorii pentru acvarii si iazuri.

Livrarea produselor se face la orice adresa din Romania prin curier in 24-72 ore.
Livrarea animalelor vii se realizeaza tot prin curier, folosind metode speciale de impachetare si protectie, astfel incat acestea sa nu fie afectate la transport.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera in magazinul online Nevertebrate.ro o gama variata de produse si accesorii destinate acvaristicii, precum acvariu pentru broaste testoase la pret cu 15% reducere.
Daca esti pasionat de acvaristica, in aceasta oferta gasesti acvarii destinate broastelor testoase, echipate complet, astfel incat animalutele tale sa traiasca intr-un mediu corespunzator si sanatos. Poti alege dintr-o varietate mare de modele de acvarii si terarii, concepute foarte bine, cu imbinari realizate cu mare atentie si echipate in totalitate cu filtre, incalzitor, termometru sau lumini.
Ai la dispozitie diverse modele de acvarii usor de intretinut care indeplinesc dublu rol, acela de a oferi spatiul de care au nevoie animalutele tale si acela de a fi un pise excelente care personalizeaza locuinta ta. Fiecare model in parte, de la cele mai simple
si pana la cele complete, are un design modern si foarte atractiv. Acvariile complete pentru broste testoase, de exemplu, pot fi alese atunci cand vrei sa scapi de efortul de a echipa acvariul deoarece sunt decorate complet, cu stand inclus.
Profita de selectia variata de acvarii pentru broaste testoase disponibile pe Nevertebrate.ro si alege modelul care se potriveste mai bine in locuinta ta! Pentru toate modelele de acvarii recomandate testoaselor ai 15% discount si disponibilitate imediata.

Add Favorites