MilleFiori-online.ro

MilleFiori-online.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Cu o experiență de mai bine de 15 ani în arta meșteșugirii bijuteriilor din Murano, Millefiori este unul din cei mai importanți producători și distribuitori de accesorii și obiecte decorative de acest fel din România.
Succesul bijuteriilor Millefiori se datorează tehnicii învățate direct de la maeștrii venețieni, la care se adăugă constant designul adaptat tendințelor și sticla de calitate, provenită direct de pe insula Murano.

Millefiori este un prodicator de bijuterii specializat în creare și vânzarea de bijuterii și obiecte decorative din sticlă de Murano.
Astfel in oferta magazinului se poate gasi o larga varietate de bijuterii care combina culorile pline de viata ale sticlei de Murano in: inele, bratari, pandantive, coliere si seturi de bijuterii pentru mireasa, bijuterii dedicate pentru copii, pentru barbati si , bineinteles, o larga gama de bijuterii pentru femei.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera in magazinul Millefiori-online.ro cea mai frumoasa colectie de cercei, realizati manual din sticla de Murano, la preturi cu pana la 50% reducere.

Poarta bijuterii unice, realizate integral manual din sticla provenita de pe insula Murano. Cerceii Millefiori sunt creati dupa tehnicile antice ale maestrilor venetieni din „perle” innobilate cu foita de aur de 24K sau cu foita de argint 925 si prin decorarea cu murrine taiate dintr-o bagheta de sticla, realizata prin suprapunerea succesiva a unor straturi de diferite culori si forme. Cele mai interesante forme (picaturi de apa, bule de aer, figure deometrice, florale) si cele mai atractive culori sunt folosite pentru obtinerea unui design fin, delicat, potrivit pentru orice purtatoare. Alege cercei care se potrivesc atat tinutelor zilnice, avand design jucaus, usor si comod de purtat sau modele elegante pentru tinute spectaculoase, care nu vor trece neobservate.
La preturi pornind de la numai 7.90 lei, dupa aplicarea discountului, gasesti cercei din Murano decorati in culori fanteziste intr-o gama larga de nuante si forme.

Profita de oferta Millefiori si asorteaza tinutelor tale cei mai frumosi cercei realizati din sticla de Murano cu reducere pana la 50%. Toate modelele din magazin sunt realizate manual dupa tehnicile maestrilor venetieni.

Add Favorites