LibHumanitas.ro

LibHumanitas.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Lib Humanitas este singura librărie online care distribuie e-bookurile și mp3-urile Humanitas, fiind și librăria online care are cele mai atractive oferte și cea mai rapidă livrare pentru cărțile editurilor Humanitas. Lucian Boia, Andrei Pleșu, Gabriel Liiceanu, Dan C. Mihăilescu, Neagu Djuvara, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Vlad Zografi, Ana Blandiana, sau colecțiile de știință, filosofie sau de literatură - Raftul Denisei, sunt nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare pentru iubitorii de carte.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Pe LibHumanitas.ro, ai super oferte la carti de Black Friday cu discount cu pana la 90% la aparitiile sub editura Humanitas.

Pe rafturile librariilor Humanitas, fiecare iubitor de carte isi poate gasi titurile preferate, fie ca este elev, student, profesor sau pasionat de un domeniu anume. Descopera o colectie de peste 50 de volume cu pret mic special alese pentru toate gusturile literare.
Poti gasi titluri pentru orice preferinte, fie ca esti in cautare de carti pentru formare profesionala – precum ghidul lui Denis Higgins – Cum se scrie publicitate sau iti place sa citesti volume de memorii – precum Amintiri din restul vieţii mele de Radu Marculescu. Comanda cele mai apreciate carti ale momentului, de la ghiduri complete pentru parinti, precum Frumoasa si supla dupa nastere de Cathy Selena, Jean-Pierre Clemenceau si pana la carti de istorie, precum O America infricosatoare de Edward Behr.

Profita de Black Friday la carti Humanitas si fii la current cu cele mai recente aparitii de carte ale autorilor romani – Andrei Craciun, Claudiu Soare, Radu Paraschivescu, Gabriel Dimisianu, Ioan Stanomir, Stefan Cazimir, dar si cu operele scriitorilor internationali Paul Johnson, Edward Behr, Pierre Manent, Giovanni Botero si multi altii. Economisesti pana la 90% din pretul cartilor si ai, in plus, livrare rapida oriunde in tara.