Kettler.ro

Kettler.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

Peste tot în lume, KETTLER este brandul lider în echipamente de fitness, mese de tenis, biciclete, jucării pentru copii şi mobilier de agrement. În Europa, KETTLER este marca numărul unu pentru echipamente de fitness pentru acasa.

Povestea KETTLER a început cu mai mult de 60 de ani în urmă, în 1949, atunci când Heinz Kettler a infiintat o întreprindere mică într-un pod în oraşul său natal de Ense-Parsit în Germania, cu doar 6 persoane. In zilele noastre, KETTLER este prezent în mai mult de 75 de ţări având peste 2.000 de angajati.

Marca KETTLER simbolizeaza calitate, stil şi durabilitate şi este recunoscuta la nivel global. Spiritul vizionar al companiei este demonstrat prin intermediul produselor sale care au facut istorie.

  • Nicio categorie

Nu expira

Kettler, brandul numarul 1 de echipamente pentru fitness, biciclete, mese de tenis si mobilier de agrement are super promotie pentru gama de biciclete pentru exercitii cardio. Gaseste in magazinul online din Romania modelul perfect de bicicleta pentru un antrenament complet acasa si beneficiaza de 25% reducere!
Antrenamentele de tip cardio sunt ideale pentru a obtine silueta ideala. Opteaza pentru un echipament special pe care il poti folosi acasa pentru a face miscare continua si pentru a te mentine in forma, precum bicicletele stationare pentru exercitii Kettler din noua generatie, cu desing inovativ si optiuni multiple. Datorita tehnologiilor revolutionare, a fiabilitatii si calitatii, aceste echipamente sunt potrivite indiferent de nivelul de rezistenta la antrenamente!
Poti alege biciclete de exercitii din gama Giro cu scaun orizontal, reglabil si programe variate de antrenament, biciclete de exercitii din gamele Ergo sau Cycle cu pozitii confortabile de lucru pentru antrenamente sustinute si confortabile.
Pentru a beneficia de cele mai noi tehnologii fitness, opteaza pentru noua bicicleta de exercitii Golf P, apartinand celei mai populare game de echipamente fitness din Europa, dotata cu sistem de franare controlat prin computer, 8 programe de antrenament si scaun cu forma flex 3D.
Profita de oferta Kettler.ro si alege din magazinul online biciclete pentru exercitii cardio cu 25% discount, perfecte pentru te mentine in cea mai buna forma fizica!

Descopera codul
M2AF2P

Oferta expirata

Profita de oferta Kettler.ro si alege-ti cele mai potrivite echipamente si accesorii pentru a te mentine in forma. Foloseste cuponul de reducere 7% valabil online pentru comenzile care nu includ suplimente si produse deja reduse si gaseste produsele care ti se potrivesc din categoriile cardio fitness, antrenament de forta, mese de tenis, accesorii, jucarii, biciclete.

Poti alege benzi de alergat, biciclete de exercitii sau eliptice pentru antrenamente cardio fitness la tine acasa sau aparate si banci multifunctionale pentru antrenamente de forta. Pentru a petrece timpul in aer liber vara aceasta, ai la dispozitie o selectie variata de biciclete atat pentru fete, cat si pentru baieti.
Kettler este lider in gama de echipamente de fitness, mese de tenis, biciclete, jucarii pentru copii si mobilier de agreement, dar si echipamente de fitness pentru acasa, fiind un brand apreciat peste tot in lume pentru calitatea si durabilitatea solutiilor oferite iubitorilor de sport.

Bucura-te de beneficiile pe care ti le aduce practicarea activitatilor sportive, investind in echipamente si accesorii de calitate oferite de brandul Kettler.ro. In magazinul online ai 7% reducere in baza cuponului pentru orice produs de pe stoc, cu exceptia suplimentelor si a produselor deja reduse.

last used 22 zile 04 ore 48 minute ago