itgstore.ro

itgstore.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

IT Genetics Store, fondata in 2007, este furnizorul preferat a peste 3000 de companii pentru solutii integrate pentru sisteme de identificare automata si colectare de date prin coduri de bare (cititoare, terminale mobile, tablete industriale, RFID), sisteme de etichetare (imprimante termice, etichete, riboane), sisteme POS (touchscreen, imprimante departament, carduri, cantare electronice), vanzari si servicii mobile (aplicatii software, servicii mobilitate, proiecte mobilitate), retele wireless (site survey, echipamente access point, router).

  • Nicio categorie

Nu expira

Alege de pe IT Genetics Store modelul de cititor de coduri de bare care se potriveste pentru afacerea si beneficiezi de pana la 37% discount!

Cititoarele de coduri de bare (barcode scanners) moderne contribuie la cresterea productivitatii in sistemele de retail, depozitare si industrial. In functie de activitate desfasurata, poti alege cititoare de coduri de bare cu fir 1D, cititoare de coduri de bare cu fir 2D, cititoare de coduri de bare fara fir 1D/2D, cititoare de coduri de masa 1D/2D, cititoare de coduri de bare industriale si accesorii pentru cititoare de coduri de bare la preturi avantajoase. Aparatele opereaza in retele wireless cu ajutorul protocoalelor IEEE 802.11g (WLAN) sau IEEE 802.15.3 (Bluetooth), in medii laser, imager, portabile, omni-directionale, incastrabile, industriale si sunt dotate cu baterii reincarcabile si cabluri USB, RS232 (serial) sau PS/2 (keyboard) pentru conectare la statiile de lucru.

Profita de oferta speciala si comanda de pe itgstore.ro scanere cu discount de pana la 37%, produse de Datalogic, Glanceiron, Honeywell, Metapace, Motorola, Opticon, Unitech, potrivite pentru a citi orice cod de bare!