ITGStore.ro

ITGStore.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

IT Genetics este integrator de sisteme in domeniul identificarii automate, colectiei de date (AIDC) si punctelor de vanzare (POS).
Utilizand aplicatii de colectare a datelor cu ajutorul tehnologiei codurilor de bare si a identificarii prin radiofrecventa (RFID) precum si solutii hardware de la lideri globali din industrie livram si implementam solutii fiabile, adaptate nevoilor curente dar si a celor viitoare, optimizand la maximum beneficiile pe care clientii nostri le obtin.

ITGStore.ro este platforma online prin care facilitam comercializarea produselor care fac parte din solutiile oferite de catre noi impreuna cu o serie de servicii menite sa aduca un plus de valoare companiilor partenere.

Portofoliul nostru de produse include:

- sisteme de identificare automata si colectare de date prin coduri de bare (cititoare coduri de bare, terminale mobile, tablete industriale, scannere RFID),
- sisteme de etichetare (imprimante de etichete, aparate de etichetat, dispensere si aplicatoare de etichete),
- sisteme POS (sisteme touchscreen pos, monitoare touchscreen, imprimante departamentale, imprimante de carduri PVC, cantare electronice comerciale, sertare de bani, cititoare de coduri de bare, afisaje clienti, case de marcat fiscale),
- imprimante POS - de sectie (imprimante termice si imprimante matriciale dedicate),
- retele wireless si solutii de mobilitate (servicii de site survey, echipamente de tip access point, firewall sau routing),
-aplicatii software de inventariere, management depozit (WMS), automatizare forta de vanzari (SFA), management horeca precum,
-consumabile pentru toata gama de echipamente comercializata: role hartie pentru case de marcat, role de hartie termica, role de etichete termice / semilucioase / vellum, etichete de securitate, sigilii si riboane (pentru imprimante de bonuri si imprimante de etichete - riboane de ceara / ceara + rasina / rasina).

Producatorii reprezentativi ale caror produse fac parte din portofoliul nostru si cu care avem parteneriate solide sunt Star Micronics, Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Citizen, TSC, Unitech, SATO si Datacard, Datecs

  • Nicio categorie

Nu expira

Foloseste cele mai eficiente solutii pentru printare etichete pret si cod de bare! Pentru echipamente de cea mai buna calitate ai la dispozitie magazinul online Itgstore.ro cu oferte speciale la imprimanta de etichete Sato.
Performantele excelente in printarea etichetelor sunt garantate de seria de imprimante CG de la SATO cu capacitati imbunatatite pentru printarea de coduri de bare si caractere speciale. Datorita tehnologiilor avansate precum memorie de 203 dpi, doua interfete de conectare: USB si serial, limbaje compatibile – SBPL/SZPL, imprimantele de etichete Sato ofera rezultate foarte bune la preturi accesibile.
Imprimanta desktop de etichete SATO CG408 are un design modern si, datorita functiilor sale, poate fi folosita in sectoare diverse precum logistica, productie, sectorul public, transporturi, retail, sanatate sau institutii guvernamentale. Imprimanta desktop de etichete Sato ofera printuri perfecte pentru coduri de bare si caractere speciale si totodata are costuri avantajoase pentru orice afacere sau institutie din sectorul public.
Utilizeaza cele mai bune echipamente pentru a obtine mai rapid si mai simplu rezultate excelenta in domeniul de lucru! Profitand de oferta speciala Itgstore.ro, economisesti 806,64 lei pentru Imprimanta de etichete Sato cu transfer termic (cu ribon), senzor ajustabil de GAP senzor prezenta etichete, senzor I-Mark, un model desktop compact cu performante de neegalat, versatil si usor de utilizat.

Add Favorites