Interlink.ro

Interlink.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

Pasiunea pentru tehnica de calcul si evolutie tehnologica au hranit ideea de dezvolta un sistem prin care, cat mai multa lume sa se poata bucura de benficiile echipamentelor IT. Aceasta idee a pus prima caramida din temelia unuia dintre cei mai vechi importatori si distribuitori de echipamente IT second hand din Romania.
Asa a luat fiinta S.C. InterLink Group S.R.L. in anul 1997; de atunci nu am renuntat la idee si oferim solutii IT atat pentru firme cat si pentru persoane fizice. Dealungul anilor am incercat sa demolam relatia cilent – comerciant si sa cladim o relatie de prietenie si tot odata un punct de sprijin in rezolvarea oracarei probleme IT. Pentru mentinerea acestei relatii sutem deschisi propunerilor noi si pregatiti sa va oferim consultanta in domeniul IT in cazul in care aveti nelamuriri sau aveti nevoie de un sfat.
Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, am devenit importatori directi ai produselor comercializate, a crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii".

  • Nicio categorie

Nu expira

Interlink are o super oferta pentru cei care isi doresc un calculator care sa nu coste foarte mult, dar care sa functioneze foarte bine si sa aiba garantie inclusa plus posibilitatea de a extinde perioada de garantie. Alege calculatoare refurbished cu licenta Gratuita Windows 10 la preturi avantajoase incepand de la 300 lei!
Calculatoarele refurbished sunt produse perfect functionale care au costuri mai mici deoarece provin din stocuri de produse desigilate sau produse folosite pentru o scurta perioada de timp si, apoi, returnate. Astfel de echipamente functioneaza foarte bine, ofera performante identice cu ale unui produs nou, similar si beneficiaza de garantie. Din oferta actuala fac parte modele de calculatoare refurbished – resigilate sau reconditionate – de la producatori de top precum Dell, Acer, Fujitsu Siemens, Hp, Lenovo, Priminfo, cu specificatii care indica performante foarte bune. Marele avantaj al acestor calculatoare este faptul ca, inainte de a fi puse din nou pe piata, sunt testate de specialisti si ambalate conform standardelor.
Gaseste calculatorul potrivit in oferta Interlink – echipamente refurbished si beneficiezi de preturi de la 300 de lei pentru calculatoare cu sistem de operare preinstalat si licenta Gratuita Windows 10 insotite de garantie 36 de luni. Produsele sunt livrate rapid, in maximum 48 de ore.

Oferta expirata

Toate produsele de pe Interlink.ro au pret redus. Economiseste cu pana la 50% din pretul electronicelor si electrocasnicelor de care ai nevoie, comandandu-le de pe Interlink.ro. Din oferta Black Summer – 50% fac parte calculatoare, laptopuri, imprimante, sisteme, componente, accesorii, adica intreaga gama de electronice de care ai nevoie.

Fie ca esti in cautarea unui monitor sau a unor componente electronice, Interlink iti vine in ajutor cu preturi mici. Una dintre cele mai cautate categorii, cea a laptopurilor second hand, are preturi incepand de la 283 de lei, pentru laptopul HP NX6310, adica 27% reducere fata de pretul standard, si transport gratuit. Pentru un sistem desktop nu este nevoie sa scoti din buzunar mai mult de 170 de lei, daca optezi pentru Calculator Compaq D510 + Monitor 15 inch LCD, second hand si cadou, livrarea zero.

Profita de oferta Interlink si comanda laptopuri, monitoare calculatoare de la producatori cunoscuti, precum HP, Asus, Dell, Lenovo, fara sa platesti sume costisitoare. Interlink.ro iti ofera discount-uri de pana la 50%, indiferent de produsul de pe site pe care il alegi si livrare fara costuri suplimentare (atunci cand comanda depaseste valoarea de 150 de lei).