Interlink.ro

Interlink.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Pasiunea pentru tehnica de calcul si evolutie tehnologica au hranit ideea de dezvolta un sistem prin care, cat mai multa lume sa se poata bucura de benficiile echipamentelor IT. Aceasta idee a pus prima caramida din temelia unuia dintre cei mai vechi importatori si distribuitori de echipamente IT second hand din Romania.
Asa a luat fiinta S.C. InterLink Group S.R.L. in anul 1997; de atunci nu am renuntat la idee si oferim solutii IT atat pentru firme cat si pentru persoane fizice. Dealungul anilor am incercat sa demolam relatia cilent – comerciant si sa cladim o relatie de prietenie si tot odata un punct de sprijin in rezolvarea oracarei probleme IT. Pentru mentinerea acestei relatii sutem deschisi propunerilor noi si pregatiti sa va oferim consultanta in domeniul IT in cazul in care aveti nelamuriri sau aveti nevoie de un sfat.
Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, am devenit importatori directi ai produselor comercializate, a crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii".

  • Nicio categorie

Nu expira

La InterLink.ro ai super reduceri de pret la sisteme PC si laptop-uri de la producatori de renume: Dell, HP, COMPAQ,FUJITSU SIEMENS.
Sistemele furnizate pot fi refurbished, second hand sau renew.
Configuratia hardware a acestor sisteme face fata solicitarilor pentru lucrul la birou sau acasa, pentru aplicatii office, multimedia sau gamming.
In ofertele speciale cu reduceri de pret sunt sisteme dotate cu procesoare de ultima generatie: Intel I3, I5 sau I7, dar si configuratii cu procesoare uzuale AMD, Pentium, Dual Core.

In comparatie cu produsele second hand, cele refurbished beneficiaza de 36 de luni garantie si Windows Gratuit. Acesta poate fi Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 8.1 si Windows 8.1 Professional. Interlink este partener oficial al programului HP Refurbished si al programului Microsoft Registered Refurbished.

Echipamentele sunt furnizate cu garantie de pana la 3 ani, sunt testate si pot fi returnate in termen de 30 de zile daca nu esti multumit.

Livrarea sistemelor si laptop-urilor se face gratuit!

In fiecare saptamana Interlink ofera reduceri de pret in categoria special dedicata pentru oferte speciale.

Add Favorites