GradinaBakker.ro

GradinaBakker.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Bakker este cel mai mare specialist in gradinarit din Europa, fiind prezent in majoritatea tarilor de pe acest continent. De-a lungul celor 70 de ani de existenta am castigat increderea a milioane de clienti, oferindu-le intotdeauna numai produse de gradina de calitate superioara.

Bakker este cel mai mare comerciant de produse de gradina, prin posta, din Europa. Organizatia noastra internationala are peste 700 de angajati si 70 de ani experienta in expedierea prin posta a produselor si accesoriilor de gradina. Reputatia noastra este cladita pe furnizarea constanta de bulbi de cea mai buna calitate, flori, trandafiri, plante, seminte si articole de gradina.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Bucura-te de primavara cu ofertele de top de la Gradina Bakker!
In aceasta perioada beneficiezi de reduceri de pana la 70% la produsele care iti personalizeaza gradina. Fie ca iti doresti ghivece sau cosuri suspendate cu flori de vara sau bulbi si rasaduri gata de a fi plantate in gradina, beneficiezi de discounturi speciale.

Poti alege dintre soiuri individuale sau mixuri de bulbi gata organizate, in functie planul de decorare a gradinii. Daca in mod normal, achizitia mixurilor de bulbi pentru soiuri indragite precum begoniile batute, garoafele elvetiene, irisii olandezi, gladiolele ti s-ar parea costisitor de comandat, acum, datorita ofertelor de top, preturile sunt accesibile pentru orice buget.

Este cel mai bun moment sa profiti de cei peste 65 de ani de experienta ai specialistului numarul 1 in gradinarit din Europa si sa iti pregatesti gradina pentru vremea calda. Comanda la tine acasa, la preturi pe care ti le permiti, florile preferate dintre cele peste 70 de specii care beneficiaza de oferte de top la Bakker.

Alaturi de oferte speciale de pret, Bakker iti ofera o traditie a calitatii recunoscuta de milioane de clienti si garantia livrarii unor plante deosebite, direct din pepinierele olandeze. Ai oportunitatea perfecta de a avea cea mai frumoasa gradina fara a face eforturi financiare extraordinare!