GradinaBakker.ro

GradinaBakker.ro

Sunt disponibile 2 oferte.

Bakker este cel mai mare specialist in gradinarit din Europa, fiind prezent in majoritatea tarilor de pe acest continent. De-a lungul celor 70 de ani de existenta am castigat increderea a milioane de clienti, oferindu-le intotdeauna numai produse de gradina de calitate superioara.

Bakker este cel mai mare comerciant de produse de gradina, prin posta, din Europa. Organizatia noastra internationala are peste 700 de angajati si 70 de ani experienta in expedierea prin posta a produselor si accesoriilor de gradina. Reputatia noastra este cladita pe furnizarea constanta de bulbi de cea mai buna calitate, flori, trandafiri, plante, seminte si articole de gradina.

  • Nicio categorie

Nu expira

Decoreaza-ti gradina sau terasa cu cele mai frumoase flori, disponibile acum la oferta in magazinul Gradinabakker.ro. Ai bulbi de flori cu reduceri de pana la 40% la o gama larga de plante cu flori in forme si culori foarte atractive.

Din aceasta oferta fac parte, la preturi avantajoase, bulbi de crini Amaryllis, begonia, dalii, gladiole, crini, narcise, irisi. Gasesti bulbi de interior, pachete si colectii pentru decorarea gradinii, bulbi pentru curti interioare, care pot fi plantati in borduri, in ghivece sau folositi pentru decorarea teraselor.
Florile produse de acesti bulbi vor decora cu gust orice colt verde din gradina.
Alege bulbi care infloresc de la inceputul verii si pana toamna tarziu si care dau un efect minunat, oferindu-ti tot timpul sezonului cald o gradina plina de flori multicolore.
Poti planta simplu si rapid bulbi de crini, gladiole si begonia pentru o gradina eleganta, plina de culoare sau bulbi de narcise si irisi pentru o gradina in culori de primavara.

Alege florile preferate si amenajeaza-ti o gradina de vis! Bulbii de la Bakker sunt de cea mai buna calitate si se livreaza cu garantie de inflorire. In plus, acum, au preturi foarte avantajoase cu pana la 40% discount.

Add Favorites

Nu expira

GradinaBakker.ro iti ofera cei mai frumosi trandafiri pentru un decor de vis in gradina sau pe terasa ta. Ai preturi mici cu pana la jumatate la o gama larga de soiuri de trandafiri si garantie timp de 5 ani pentru acestea.

Trandafirii nu ar trebui sa lipseasca din nicio gradina. Sunt flori usor de cultivat si de ingrijit si au soiuri perfecte pentru orice decor. In aceasta oferta speciala poti gasi, la preturi accesibile, trandafiri acoperitori, trandafiri cascada, trandafiri cu flori mari, trandafiri de parc, trandafiri parfumati, trandafiri pentru buchete, trandafiri pentru terasa, trandafiri standard, trandafiri tricolori, trandafiri urcatori. Alege trandafiri urcatori care pot fi usor dirijati pe pergola pentru a amenaja terasele, opteaza pentru trandafiri de tufa pentru a crea straturi multicolore de flori sau decoreaza-ti curtea cu cei mai frumosi trandafiri plantati in ghivece.
Gasesti o multitudine de culori,de la clasicul trandafir rosu pana la culorile mai rare: trandafir violet sau chiar trandafir albastru, cu forme si parfumuri care sa te incante.

Profita de oferta GradinaBakker.ro si amenajeaza-ti gradina cu cele mai iubite flori – trandafirii. Fie ca preferi sa ii plantezi in ghiveci, fie ca iti plac soiurile maiestuase cu flori mari in culori elegante, acum le poti comanda pe toate la preturi avantajoase cu pana la 50% reducere.

Add Favorites