FashionSquad.ro

FashionSquad.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Magazinul Fashionsquad.ro este unul din cele mai dinamice magazine online de fashion care pune la dispozitia clientilor sai o multitudine de categorii de produse dupa cum urmeaza: imbracaminte, incaltaminte, ceasuri, instrumente de scris, produse cosmetice si acesorii de la unele din cele mai recunoscute branduri internationale.

onceptul din spatele magazinul Fashionsquad porneste din dorinta de a oferi clientilor nostri o experienta de shopping online absolut unica. Magazinul nostru virtual va ofera peste 60.000 de produse de la peste 200 de branduri diferite – de la designeri de lux pana la branduri high street, accesibile si prietenoase. Fashionsquad comercializeaza, o multitudine de produse dupa cum urmeaza: imbracaminte, incaltaminte, ceasuri, instrumente de scris, produse cosmetice si acesorii de la unele din cele mai recunoscute branduri internationale pentru femei, barbati si copii. In magazinul nostru virtual veti gasi cu siguranta ceva pentru fiecare membru al familiei, indiferent de stilul vestimentar abordat sau de preferinte.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

La FashionSquad ai acum o reducere de 75% la toata gama de paltoane si trenciuri pentru femei Fontana 2.0., plus livrare gratuita. Made in Italy.