FabricadeTuica.ro

FabricadeTuica.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

FabricadeTuica.ro este primul magazin on-line din Romania specializat pe cazane de tuica din cupru pur, cazane distilare uleiuri esentiale-instalatii complete si accesorii pentru uz casnic si industrial.
Oferta de vanzare pentru cazane de tuica de cupru ofera solutii complete pentru distilarea fructelor, o traditie a gospodariilor din Romania.
In Serbia si in Portugalia fiecare om gospodar si mic comerciant de profil are un asemenea cazan din cupru, cu ajutorul caruia mestesugeste fructele, dintre cele mai diverse, pentru a crea un produs cu gust unic, de fiecare data. Puritatea cuprului din care sunt realizate cazanele si instalatiile, isi pune amprenta asupra gustului final al produsului.
In oferta magazinului gasim:
- Cazane de Tuica, Palinca, Coniac Premium, Profesionale in Set Complet, Sudate, Etansare cu Apa, fabricate in Serbia de firma "Destilatori" d.o.o.
- Alambicuri pentru tuica, palinca, grappa, lichioruri, coniac, armagnac, fabricate in Portugalia, de artizani cu experienta si traditie din anii 1800.
Alambicurile sunt confectionate in intregime din cupru pur 99,97% si au capacitati cuprinse intre 0,5 Litri si 250 Litri.
Sunt formate din Cazanul Principal, Capacul in forma de Ceapa, Teava de legatura si Racitorul cu Serpentina. Unele modele vin echipate si cu termometru.
Sita din Cupru anti-lipire se poate achizitiona separat daca se doreste o fierbere in deplina siguranta.
Alambicurile sunt vandute cu Certificat de Garantie de 24 de luni.
Livrarea acstora se realizeaza prin curier in orice localitate din Romania.

  • Nicio categorie

Nu expira

Fabricadetuica.ro are super oferte pentru o gama larga de modele de cazane de tuica din cupru pur. Descopera instalatii complete si accesorii la pret avantajos cu ajutorul carora poti produce acasa brandy, tuica, palinca din fructe!
Producerea bauturilor din fructe – tuica, horinca, palinca este avantajoasa atunci cand folosesti
propriile instalatii de fabricare, de exemplu, cazanele din cupru pur, deoarece acestea garanteaza calitatea deosebita a preparatelor, gustul si mirosul autentice al acestora.
Alege la preturi speciale cazane de tuica din cupru pur destinate pentru productii variate – de la productii mici de tuica de aproximativ 3 litri pe proces si pana la productii medii si mari. Toate instalatiile sunt destinate uzului casnic, sunt certificate si au avantajul unei manipulari usoare. Pentru asamblare sigura, seturile contin cazanul de tuica plus amestecator incorporat si termometru, racitor cu spirala din cupru, dar si accesorii precum tevi de legatura, serpentine, focare.
Opteaza pentru un cazan de tuica de calitate superioara atunci cand vrei sa produci in gospodarie propriile bauturi tari, precum seturile din cupru de 60-350 litri insotite de accesorii la reducere pe care le gasesti pe Fabricadetuica.ro – primul magazin on-line din Romania specializat pe cazane din cupru pur, cazane pentru distilarea uleiurilor esentiale si accesorii pentru uz casnic si industrial.

Add Favorites