EdituraTrei.ro

EdituraTrei.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Editura TREI a aparut la jumatatea anilor '90, cand initiatorii ei, Vasile Dem. Zamfirescu, profesor de psihanaliza la Facultatea de Filosofiei Silviu Dragomir si-au propus sa publice psihanaliza, un gen de carte aproape inexistent pana in acel moment in Romania.
Ideea s-a bucurat de succes, "Biblioteca de psihanaliza" a editurii devenind o autoritate in domeniu si oferind cititorilor romani, in premiera, editii complete ale operelor lui S. Freud si C. G. Jung, mai intai, iar apoi serii de autori fundamentali precum F. Dolto, D. Winnicott, M. Klein etc.

Acesta a fost doar inceputul. Pe masura ce s-a extins portofoliul teoretic (psihologie academica, psihologie practica, eseu), s-a dezvoltat si un departament de fictiune, bazandu-se initial pe o selectie de romane cu tenta psihologica, strans legata de specificul editurii, dupa care aria tematica s-a diversificat.

Din 2007, TREI a devenit un grup editorial care include alte doua edituri: Pandora M si Lifestyle Publishing.

Orice pasionat de lectura poate gasi titluri interesante in colectiile Grupului Editorial TREI: de la fictiune, psihologie, la istorie, carte pentru copii, literatura de lifestyle, fantasy, poezie, carti educative si ghiduri practice. Bestellers-uri internationale si carti scrise de autori romani talentati.

  • Nicio categorie

Nu expira

Edituratrei.ro iti aduce cele mai noi carti din colectia Eroscop la preturi promotionale cu 25% reducere. Descopera titluri fascinante din domeniile Science Fiction, Young Fiction, Fantasy, Istorie, Drept la cele mai avantajoase costuri si livrare rapida la tine acasa.

Fie ca esti fascinat de literatura SF, fie ca esti in cautarea celor mai interesante volume pentru imbogatirea cunostintelor de istorie sau drept, cartile Eroscop vin in intampinarea dorintelor tale cu o varietate de optiuni de lectura incitante, interesante, reconfortante. Poti alege autori consacrati care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui iubitor de lectura, colectii pe care ti-ai dorit intotdeauna sa le treci pe lista cartilor citite sau cele mai noi si apreciate titluri ale momentului, care dezbat taine ale trairilor omenesti. Descopera tematici plasate sub semnul cenzurii, exploreaza subiecte tabu in colectia fascinata Eroscop, descrisa ca fiind o colectie care „care pătrunde cu adevărat în miezul tenebros al pasiunilor omeneşti” (Pascal Bruckner ) cu ajutorul cartilor din aceasta oferta.
Comanda acum carti din cea mai controversata colectie a Editurii Trei – Eroscop si beneficiaza de 25% reducere plus livrare prin curier rapid oriunde in tara.

Add Favorites