Litera.ro

Litera.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Fondată în anul 1989, Editura Litera a dezvoltat o politică editorală generalistă, reușind să aducă în bibliotecile românilor, în decursul celor 30 de ani de existență, peste 10 000 de titluri, din cele mai variate domenii: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.

Cu 800 de titluri editate anual în cele peste 50 de colecții și imprinturi, și cu o cifră de afaceri care reprezintă mai bine de 15% din valoarea totală a pieței de carte din România, Grupul Editorial Litera se află în prezent în topul celor mai importante edituri din țară.

Printre colecțiile noastre cele mai populare, menționăm Blue Moon, Buzz Books, Carte Pentru Toți, Introspectiv, Kronika, Mensa, Alma, Lira, Disney Junior, avand un portofoliu versatil de autori: Agatha Christie, Kristin Hannah, Jojo Moyes, Alice Munro, Stefan Ahnhem, Karl Ove Knausgard, Sofia Lundberg, Sylvia Day etc.

  • Nicio categorie

Nu expira

Nu rata campania BOOKILIPIR cu reduceri de pana la 80% la toate cartile editurii Litera, ce a adus in bibliotecile romanilor peste 10.000 de titluri in cei 30 de ani de la infiintare! Reducerile si ofertele speciale sunt disponibile la majoritatea titlurilor editurii, atat la categoriile Fictiune si Non-Fictiune, cand si la cartile pentru copii. Reducerile pornesc de la 50% si ajung pana la 80% din pretul final (de exemplu 80% reducere la cartea Un Ghid al Detoxifierii in 15 zile, de Ligia Pop, sau in categoria cartilor pentru cei mici, Soy Luna.Urmeaza-ti visul.Seria a doua).

Campania BOOKILIPIR are si o sectiune speciala, Recomandarea Editorului, unde pot fi gasite carti cu pretul maxim de 10 lei, recomandate de reprezentatii editurii Litera. Dintre colectiile de carte disponibile acum la cele mai bune preturi, mentionam Ajuta-ti Copilul, Biografii, Cele mai frumoase romane de dragoste, Clasici Litera, Enciclopedii, Engleza pentru toti, Istorie Esentiala, Jocuri si Activitati, Scriitori Romani Ilustrati, Biblioteca pentru copii, Fictiune pentru adolescenti, Mari Comandanti, Primul Razboi Mondial, Regii Blestemati sau Top 10, pentru o gama larga de gusturi astfel incat sa poti gasi cate o carte (cel putin!) pentru fiecare, indiferenta de varsta su pasiuni. Descopera acum ofertele speciale ale editurii Litera dedicate iubitorilor de carte buna!