Editura-ForYou.ro

Editura-ForYou.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Având o experienţă de 19 ani în domeniu, peste 300 de titluri publicate şi 5 bestselleruri absolute, Editura For You publică volume de spiritualitate, psihologie, dezvoltare personală, dar şi autobiografii şi gândire modernă.
Dintre aceste titluri, „Fluturi” de Irina Binder și „Conversații cu Dumnezeu” de Neale Donald Walsch sunt cele mai căutate.

Beneficii oferite clientilor:

- Oferim transport gratuit comenzilor de peste 100 lei
- Avem în permanență „pachete promoționale”, cu reduceri de până la 50%, titluri grupate pe mai multe teme
- Săptămânal, lunea, în cadrul rubricii „Cartea de luni”, oferim gratuit titlul recomandat primilor 5 clienți care comandă pe site-ul nostru, www.editura-foryou.ro, cartea săptămânii.

  • Nicio categorie

Nu expira

Editura For You iti aduce preturi speciale la carti si pachete de carti cu reduceri de pret. Descopera colectiile celor mai populari autori ai momentului grupate tematic in pachete consistente cu ajutorul carora te poti bucura de mai multe momente de lectura la preturi foarte accesibile.

Gasesti carti semnate de scriitorii – Sylvia Browne, Iudit Pelea, Lee Carroll, Paul edler, Gerry Gavin si multi altii, in colectii variate din care poti alege: Pachet Augusto Cury, Pachet Calatorii initiatice, Pachet Calauzire catre starea de bine, Pachet Challenging, Pachet Copiii de acum, Pachet Evolutie spirituala, Pachet Tehnici de vindecare, Pachet Miracolul iubirii, Pachet Vindecare fizica, spirituala si emotionala. Pachetele au preturi de la numai 60 de lei si includ minimum sase volume interesante despre educatia copiilor, terapie, spiritualism, dezvoltare personala si regasirea starii de bine. Descopera cele mai intersante teorii care iti vor influenta mentalitatea si gandirea si te vor imbogati cu experiente profunde despre viata.

Profita de oferta online a editurii For You si comanda carti la preturi speciale si pachete de carti la super reduceri pentru toate momentele tale de lectura! Ai livrare rapida prin curier si transport gratuit la comenzile mai mari de 100 lei.