DPAP.ro

DPAP.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

DPAP are un portofoliu care contine peste 20.000 de de produse si o capacitate de a livra 500 de comenzi pe zi!

La noi vei gasi: produse de birotica si papetarie, produse de IT&C si consumabile, rechizite scolare, produse administrative si protocol, mobilier, produse Horeca.

Serviciile noastre includ:

Tiparire si realizare de produse personalizate
Creatie si mentenanta web
Dezvoltare de software si aplicatii
Intretinere aparatura IT&C
Curatenie
Preluare si gestionarea reciclabilelor

Pentru a optimiza relatia dintre noi si clientii nostri am creat o echipa de consultanta in materie de vanzari ale celor 20.000 de produse si servicii. Fiecare dintre angajatii nostri are o experienta de minimum 5 ani in cadrul DPAP.

  • Nicio categorie

Nu expira

Dpap.ro, magazinul online cu cele mai avantajoase oferte pentru produse de birotica si papetarie, te astepta cu oferte speciale pentru hartie copiator A4. Comanda acum en gros hartie A4 ieftina de la Depozitul de Papetarie si beneficiezi de reduceri de pret la cantitate!

Acasa sau pentru afacerea ta, indiferent de domeniul in care activezi, hartia este indispensabila, fiind cel mai utilizat consumabil. Fie ca printezi situatii financiare, scrisori oficiale, oferte sau proiecte/prezentari, este important sa folosesti hartie de copiator de cea mai buna calitate care sa asigure un aspect impecabil printurilor tale, eficienta si profitabilitate.
Pentru rezultate foarte bune, poti folosi, in functie de preferinte, hartie mai groasa, de la 120 grame/mp pana la 300 grame/mp, lucioasa sau mata, precum cea din aceasta promotie. Ai la dispozitie hartie A4 cu grosime de 80, 90, 100, 120, 140, 160, 170, 200, 210, 220, 250, 280, 300 grame/mp produsa de Xerox, Fabriano, HP, Multicopy, Navigator, Sky, My Print, recomandata
pentru toate tipurile de echipamente digitale.

Prinde oferta care te ajuta sa faci economii pentru asigurarea stocului de consumabile, precum hartia pentru copiator. Pe Dpap.ro ai hartie de copiator A4 en gros ieftina cu discount pentru cantitate, astfel incat sa poti folosi in fiecare zi produse de papetarie premium 100% compatibila cu toate imprimantele si copiatoarele.