DallesGO.ro

DallesGO.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Platforma de cursuri after-work Universul DallesGO este o platforma de cursuri interactive adresata persoanelor care vor sa invete in ritmul lor si dupa un program flexibil adaptat stilului de viata modern.
Cladit din pasiune si consolidat din dorinta de a descoperi oameni pasionati si de a le oferi contextul și oportunitatea de a invata, creste si de a isi duce hobby-urile creative la nivel de start-up si business, DallesGO este in prezent cea mai cunoscuta platforma de cursuri interactive din Bucuresti, devenind un etalon pentru excelenta in educatia alternativa, contemporana.

Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor sa-si transforme pasiunile in hobby-uri sau profesie. Profesorii au cariere spectaculoase, disponibilitatea si dorinta sa transmita mai departe know-how-ul lor, fiind profesionisti reputati in domeniile pe care le reprezinta.
Cursurile sunt interactive si iti dau ocazia sa iti probezi in timp real aptitudinile, sa dezvolti proiecte creative de impact si sa beneficiezi de networking intr-un context benefic profesional si social. Fiecare curs are o finalitate concreta – fie o expozitie, o activare online sau un proiect specific.

TREI MOTIVE CARE FAC DIFERENTA SAPOTI ALEGE CE-I MAI BUN PENTRU TINE:

* PROFESORII - Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personala in industriile creative si conceput ca un spatiu de learning, de auto-descoperire si de networking cu profesionisti din industria creativa, DallesGO continua sa creasca, oferindu-le cursantilor sai experiente din ce in ce mai interactive si o educatie profesionala prin excelenta. Nu intamplator, pentru cursurile after work de la DallesGO inca de la inceput am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative – practicieni cu charisma si reputatie profesionala puternica.

* METODA DE LUCRU - Cursurile sunt interactive si ofera un context puternic de networking si exercitiu, intr-un mediu racordat la tendintele actuale din industria creativa.

* FINALITATEA - Cursurile DallesGO au o finalitate concreta in cadrul fiecarui modul ales, tradusa prin proiecte speciale (campanii de PR si online, prezentari de moda, shootinguri fashion&beauty, expozitii sau implicarea in evenimente partenere DallesGO).

  • Nicio categorie

Nu expira

Inscrie-te pe Dallesgo.ro la cursuri acreditate de make-up pentru incepatori, avansati si profesionisti si beneficiaza de preturi cu 10% reducere si plata in 2 rate.

Esti pasionat de make-up si doresti sa inveti cat mai multe despre arta machiajului sau ai deja primele notiuni in domeniu si vrei sa te perfectionezi? Acum ai la dispozitie cursuri de machiaj la preturi accesibile, in cadrul carora ai ocazia sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil, sa te folosesti de produse profesioniste de machiaj si sa fii indrumat de catre specialisti renumiti. Descopera detalii despre machiajul care infrumuseteaza trasaturile fetei, exerseaza genuri diferite de make-up, printre care si machiajul de mireasa sau specializeaza-te in machiajul de fotografie. Aceste cursuri te pregatesc pentru o super cariera in make-up si iti prezinta, totodata, tendintele actuale in domeniu.
Invata de la profesionisti cum sa folosesti culorile, texturile, degradeurile, luminile si umbrele pentru a obtine machiaje spectaculoase!

Cursurile de make-up disponibile pe Dallesgo.ro sunt dedicate fiecarui nivel de experienta in parte – incepator, avansat, profesionist – si sunt acreditate de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Ele pot fi achitate integral, cu 10% discount si costuri speciale pentru studenti sau in 2 rate.

Add Favorites