Dacris.net

Dacris.net

Sunt disponibile 2 oferte.

Dacris este una dintre cele mai importante companii de papetarie si articole de birou din Romania. Pe dacris.net se regasesc mii de articole, iar stocurile si preturile sunt actualizate in timp real.

Ce ofera Dacris:
Gama completa de produse si consumabile de papetarie, birotică si IT, la calitate superioara si preturi competitive.
Gama completa de produse pentru curatenie, intretinere si mentenanta.
Selectie flexibila de produse de protocol, decoratiuni si administrativ.
Cadouri, obiecte promotionale si cosuri de sezon.
Productie tipografica in tipografia proprie, incepand cu serii foarte mici, executate digital la cea mai buna calitate, pana la tiraje mari.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Dacris.net are cele mai eficiente solutii in materie de papetarie pentru birou. Descopera gama variata de produse, comanda articole pentru birou in valoare de peste 200 lei si esti rasplatit pentru cumparaturi cu un voucher discount de 30 lei!
Un birou complet echipat te ajuta sa muncesti mai bine si mai eficient! Gaseste in aceasta oferta solutii optime pentru consumabile de papetarie, birotica si IT potrivite pentru orice business in parte. Poti beneficia de cele mai avantajoase preturi pentru hartie, organizare, arhivare, instrumente de scris si corectura, solutii integrate de tipar, dar si de cele mai ingenioase cadouri, obiecte promotionale si cosuri de sezon.
Pentru a te asigura ca folosesti produse de papetarie de calitate superioara, orienteaza-te catre branduri distribuite exclusiv de Dacris la noi in tara, precum Casio, Skag, Notte, Toy Color sau Pilot cu intreaga serie de instrumente de scris: pixuri cu bila, rollere cu gel, rollere cu cerneala lichida, carioci, text markere.
Profita de oferta Dacris.net pentru a gasi solutii personalizate de papetarie, rechizite, organizare si arhivare, instrumente de scris de la cele mai apreciate branduri, potrivite pentru bugetul businessului tau! Acum, orice comanda de produse pentru birou peste 200 lei este insotita garantat de un cupon reducere cadou de 30 lei.

Oferta expirata

Pentru a proteja documentele personale sau pe cele de la birou, Dacris.net iti ofera echipamente performante de tehnica la costuri avantajoase. De exemplu, acum, laminatoarele A3 si A4 sunt la oferta si au preturi cu 20% discount.
Este simplu sa dotezi biroul cu aparate indispensabile care garanteaza pastrarea in stare excelenta a documentelor si a actelor importante, a fotografiilor, a lucrarilor de arta sau a oricaror alte informatii esentiale printate pe suport de hartie. Poti alege aparat de laminat A3 si aparat de laminat A4 marca Fellowes, modelele Callisto, Cosmic, Jupiter, Neptun, Spectra cu design modern si culori variate astfel incat sa se potriveasca perfect in orice birou, dar si modelul profesionist Voyager A3 Fellowes recomandat pentru utilizare intensa.
Laminatoarele sunt dotate cu functii (pornire, oprire automata, incalzire rapida in mai multe trepte) si reglaje specifice pentru grosimi variate a hartiei care permit o laminare de calitate, astfel incat orice document sa devina imun la umiditate, deteriorare a marginilor, incretire.
Profita de oferta Dacris.net la aparat de laminat A3 si A4 ieftine si kituri de folii de laminat incluse si alege laminatorul potrivit pentru pentru uz personal sau pentru birou deoarece beneficiezi de preturi mai mici cu 20% si transport gratuit pentru comenzile care depasesc 100 lei.