CyberLink.com

CyberLink.com

Sunt disponibile 1 oferte.

Fondată în anul 1996, CyberLink Corp este lider mondial in domeniul software-ului multimedia și pionier în domeniul tehnologiilor video și audio pe PC-uri și dispozitive portabile, inclusiv tablete și smartphone-uri. Din ceea ce a început ca o misiune de a crea produse multimedia digitale pentru consumatori de către un grup de studenti de la Universitatea Națională din Taiwan condus de profesorul Huang, CyberLink a crescut într-un brand global și premiat pentru mai mult de 30 de produse și cu o reputație solidă pentru livrarea eficientă de soluții inovatoare, interoperabile.

  • Nicio categorie
Descopera codul
27F1E1C7B2

Nu expira

CyberLink ofera un cupon de reducere de 10% la achizitionarea versiunii Standard pentru PowerDVD 15, lider mondial in redarea filmelor si a fisierelor media.
Cu PowerDVD 15 Standard puteți viziona toate tipurile de video, inclusiv DVD-uri, formate comune de film, cele mai bune formate audio si chiar majoritatea formatelor de imagine folosite de producatori de top de aparate de fotografiat digitale.

Vei regasi in noul PowerDVD 15 o calitatea imbunatatita audio-vizuala, funcționalitatea ridicata, interfața rafinata de utilizare si, in plus, o experienta media digitala excelenta. Intre noutatile acestei versiuni se remarca posibilitatea rularii de fisiere Blu-ray ISO, egalizatorul audio, functia de ripping audio CD si, ca bonus, aplicatia Power Media Player pentru dispozitive mobile cu Android, iOS sau Windows si PowerDVD Remote pentru Android si iOS.

Descopera codul de reducere pana nu expira si aplica-l la cosul de cumparaturi pentru a obtine reducerea de 10%!

last used 03 luni 7 zile 21 ore 26 minute 56 secunde ago