CrockPot-Romania.ro

CrockPot-Romania.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

  • Nicio categorie

Nu expira

Pe Crockpot-romania.ro gasesti cele mai bune solutii pentru a gati sanatos fara a petrece timp in bucatarie. Descopera colectia de slow cookere Crock-Pot si accesoriile de care ai nevoie pentru a dota bucataria si beneficiaza de 30% discount de pret.
Cea mai simpla cale pentru a te bucura de mese gustoase si sanatoase este utilizarea unei aparaturi moderne, performante, special create pentru simplificarea procesului de pregatire a hranei. Aparatele Crock-Pot sunt adecvate pentru a gati o masa sanatoasa pentru intreaga familie, preparatele gatite fiind foarte sigure datorita timpului indelungat de gatire. Poti gati retete variate, precum tocanite, preparate cu carne, legume, deserturi si, in plus, poti pastra mancarea calda, proaspata pana la ora mesei datorita sistemului special de “pastrare la cald”.
In functie de numarul de persoane pentru care gatesti in mod normal, ai posibilitatea de a alege slow cookere Crock-Pot si accesorii de diferite marimi, pana la 6l, ideale pentru 7 persoane. Aparatele de gatit electrice slow cooking Crock-Pot sunt durabile si isi pastreaza aspectul timp indelungat.
Profita de oferta speciala Crockpot-romania.ro si beneficiaza de reducere 30% reducere la gama de slow cookere Crock-Pot si accesorii care te ajuta sa prepari mancaruri sanatoase si gustoase, fara a petrece timp in bucatarie!

Add Favorites