ColiCalmin.ro

ColiCalmin.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

ColiCalmin actioneaza direct asupra cauzei primare a colicilor, si anume deficienta temporara de lactaza.
Studiile au demonstrat ca producerea insuficienta a enzimei lactaza este cauza principala a colicilor la sugari.
Astfel, lactoza incomplet digerata trece din intestinul subtire in intestinul gros unde este descompusa prin activitatea bacteriilor, proces care duce la eliberarea de acid lactic si hidrogen care cauzeaza acele dureri de burtica pe care le numim COLICI.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera pe ColiCalmin.ro oferta speciala pentru pachetul economic ColiCalmin, tratament recomandat pentru ameliorarea colicilor la bebelusi.
In primele luni de viata, aproximativ un sfert dintre bebelusi au colici care le provoaca mai multe episoade de plans intens pe zi si o stare generala de agitatie.
Treci mai usor peste aceasta perioada dificila pentru sugari si pentru proaspetii parinti folosind remedii cu efect garantat. Pentru a te bucura de zile si nopti linistite, de exemplu, foloseste picaturile ColiCalmin care pot fi aplicate bebelusilor pentru ameliorarea colicilor inca din primele zile de viata.
ColiCalmin este un supliment de enzima lactaza din sursa naturala care nu contine zahar si poate fi folosit inca de la nastere, ajuntandu-i pe bebelusi sa suporte mai usor durerile provocate de colici si pe parinti sa gestioneze mai bine episoade de agitatie si plans ale acestora.
Pentru a putea fi acceptat usor de sugari, ColiCalmin picaturi se administreaza cu lapte matern sau cu formula de lapte si are un efect rapid, calmandu-i pe cei mici.
Urmeaza sfatul specialistilor care recomanda pachetul economic ColiCalmin pentru a fi folosit pana la disparitia totala a colicilor, deoarece contine supliment de enzima lactaza din sursa naturala intr-o forma usor de administrat. Comanda-l si tu acum si adauga-l in trusa de medicamente a bebelusului!