CitGrup.ro

CitGrup.ro

Sunt disponibile 3 oferte.

Cel mai mare magazin IT Refurbished din Romania. 100 000 de produse pe stoc | Livrare 24 h | Garantie 4 ani | Consultant propriu | Garantie Retur. Refurbished by CIT Grup. Smart Deals.

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Pe www.citgrup.ro ai reduceri de 20% la toate produsele. Fie ca vrei sa beneficiezi de avantajele produselor din gama business pentru a oferi afacerii tale o serie de echipamente de calitate sau esti in cautarea unui device pentru uzul personal, ai peste 100.000 de produse din care poti alege.

Gasesti laptopuri refurbished sau second hand, tablete, calculatoare, telefoane sau accesorii. Mai mult, gasesti aparatura utilizata pentru piese, astfel incat ai acces la componente pentru restaurarea si repararea echipamentelor tale. Toate obiectele furnizate sunt insotite de garantie si apartin brandurilor celebre precum Dell, HP, Acer, Fujitsu, IBM, Lenovo sau Apple. Acestea functioneaza ireprosabil si au un aspect perfect.

CitGrup livreaza rapid produsele comandate, in maximum 24 de ore, astfel incat sa te bucuri imediat de achizitiile tale.

Economiseste 20% din bugetul alocat pentru achizitiile din domeniul electronicelor! Cumparand produse de pe www.citgrup.ro profiti de reduceri si beneficiezi de garantie de retur timp de 60 de zile, timp in care produsul iti este inlocuit gratuit daca nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale. Grabeste-te! Perioada de valabilitate a reducerilor este limitata!

Oferta expirata

Green Friday la Cit Grup! Ofera astazi o reducere de pana la 30% la produse refurbished. Poti cumpara sisteme pc, laptop-uri, monitoare, imprimante si chiar tablete la cele mai bune preturi.

Din oferta sunt de mentionat Tableta Apple iPad cu preturi incepand de la 725 lei, Monitor Dell TFT 22 inch incepand de la 353 lei sau Laptopul Panasonic Toughbook incepand de la 704 lei cu tva inclus. Grabeste-te, oferta este valabila doar astazi!

Nu expira

Red Sunday la CitGrup.ro! In fiecare zi de Duminica ai reducere 10% la orice produs cumparat de pe site, in limita stocului disponibil. Cele mai bune preturi la produsele refurbished – echipamente IT din gama business, cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale unor branduri ca Dell, HP, Lenovo, Apple, care arata impecabil si functioneaza excelent. CIT Grup detine singura fabrica din Romania ce produce produse refurbished. Laptopuri, calculatoare, servere, monitoare, imprimante si accesorii de marca, la preturi imbatabile. Descopera acum oferta si profita!

cit-grup