Chroot.ro

Chroot.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Chroot.ro ofera servicii de gazduire web, reseller gazduire web, servere virtuale (VPS) pe platformele OpenVZ si KVM, servere dedicate, inregistrari de domenii dar si inregistrari de numere AS (Autonomous Number) si spatii de adrese IPv6.

Chroot.ro se adreseaza atat specialistilor din domeniul IT cat si incepatorilor, punand la dispozitie unelte usor de folosit pentru orice tip de utilizator.

Categorii de produse disponibile in magazinul online chroot.ro
- gazduire web
- servere virtuale
- servere dedicate

  • Nicio categorie

Oferta expirata

Pe Chroot.ro gasesti servicii de dezvoltare si implementare solutii software pentru orice afacere si pachete de gazduire web cu certificat SSL gratuit de la LetsEncryptSS la preturi promotionale.
Folosirea serviciilor de gazduire profesionale sunt cu mult mai sigure si mai eficienre decat crearea propriului server. Pentru a beneficia intotdeauna de o prezenta online fara riscuri si a avea solutii sigure de back-up pentru datelor importante ale afacerii, utilizeaza un webhosting de calitate cu servicii gazduire rapide si stabile.
Fie ca dezvolti un magazine online, fie ca ai nevoie de gazduire pentru un site de prezentare/blog, poti alege dintre pachete basic, advanced best deal, business, expert, astfel cat sa primesti serviciile perfecte de gazduire. Toate pachete includ numar nelimitat de subdomenii, numar nelimitat de conturi de e-mail, numar nelimitat de conturi FTP, numar nelimitat de baze de date si multe alte facilitati.
Opteaza pentru pachete premium de gazduire, foarte bine optimizate, care includ o gama variata de servicii, uptime foarte bun si suport tehnic de calitate. Pe Chroot.ro, de exemplu ai in oferta o gama de pachete de gazduire web premium care garanteaza viteza, suport, fiabilitate si pachete de gazduire web cu certificat SSL gratuit de la LetsEncryptSSL adaptate afacerii tale!