Casti-fullface.ro

Casti-fullface.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Pe casti-fullface.ro gasesti prima casca pentru sporturile de iarna de pe piata cu masca detasabila, conceputa special pentru a te proteja de vantul si temperaturile sub zero grade, de crengile copacilor de pe traseele din padure sau de obstacolele intalnite pe traseele de freeride sau freestyle.

Fie ca te dai in zilele mai calduroase din primavera sau in mijlocul iernii geroase, Ruroc RG-1 si RG1-DX poate fi adaptata tuturor conditiilor mai gri sau mai insorite.

Integrarea perfecta dintre casca, ochelari si masca, previne foarte eficient aburirea ochelarilor prin eliminarea respiratiei prin partea de jos a ochelarilor, permitand aerului rece sa treaca prin ochelari si mai departe prin canalele de aerisire din captuseala castii, special concepute – aceasta interconectivitate a fost dezvolatata si patentata de catre Ruroc.

Intr-o piata dominata de casti “in stil skate”, Ruroc a luat initaiativa de a crea o casca memorabilia, special conceputa pentru boarderii si schiorii care practica un freestyle/ freeride hardcore si care au nevoie de mai multa protectie decat alternativele mai fragile de pe piata care nu ofera acest lucru necesar, iar casti-fullface.ro, importator unic al marcii Ruroc, aduce acest concept si in Romania.
Pe casti-fullface.ro ai permanent reduceri de pret si oferte speciale la castile de schi si snowboard.

  • Nicio categorie

Nu expira

Beneficiaza de reducerile Casti-fullface.ro si alege echipamente complete pentru sporturile de iarna. Ai 25% discount pentru castile full face Ruroc special create pentru schi si snowboard, pentru cei care se dau pe traseele de freestyle, freeride sau alpine/cursa.
Echipamentul este un must have atunci cand practici sporturile de iarna. Pentru un plus de siguranta si pentru a iesi in evidenta prin designul exclusivist, opteaza pentru modelele customizate special pentru sezonul 2018, precum Ruroc RG1-DX Forge, Ruroc RG1-DX Supernova sau RG1-DX Black Viper.
Indiferent de culoare si model, Castile Ruroc au incluse casca, ochelari, masca de protectie oferind o vizibilitatea superioara si un grad ridicat de siguranta. Vizibilitatea este asigurata de faptul ca ochelarii au lentile iridescente inter-conectate perfect cu restul castii, un sistem inovativ dezvoltat si patentat de catre Ruroc. Rezistenta in cazul impactului puternic este garantata de captuseala speciala, detasabila, comoda care previne formarea condensului. Castile au sistem de montare a camerelor GoPro.
Imbraca echipamente apreciate de catre practicantii sporturilor de iarna din intrega lume. Casti-FullFace.ro este partener oficial Ruroc in Romania si ofera acum 29% reducere la castile full face Ruroc pentru schi si snowboard astfel incat sa te poti bucura iarna aceasta de cel mai performant echipament pe partie.

Add Favorites