CaseMexi.ro

CaseMexi.ro

Sunt disponibile 1 oferte.

Casele Mexi vin in sprinjinul tau cu o gama variata de produse, cu un portofoliu bogat incepand cu proiecte de casa moderna, proiecte de casa cu garaj, cu proiecte de casa la cheie astfel incat tu sa nu te mai preocupi de nimic, decat de momentul in care te muti in noua ta casa.

Pentru cei care nu doresc spatiul mic oferit de un apartament sau de o garsoniera, pentru cei care isi doresc o mica gradina si o curte in fata casei, acesta este raspunsul. Cauta proiecte de casa ieftine, proiecte care se muleaza dupa dorintele si cerintele tale.
Poti alege din peste 2000 de proiecte de case si sigur vei gasi un proiect care iti va satisface cerintele; case mici, cu suprafete de sub 100 metri patrati, case cu parter, case in l, case mansardate, case cu etaj, case cu 2, 3 sau 4 dormitoare, case cu terasa, case cu garaj.

Casele Mexi ofera tehnologie de ultima generatie, garantata pe viata. Sunt construite pe structuri metalice, cu tehnologii inovatoare. Structurile sunt realizate din profile rezistente, avand o calitate superioara oricaror structuri clasice sau similare disponibile pe piata.

In acelasi timp, aceste proiecte de case moderne sunt produse integral in regie proprie, in Romania, ceea ce elimina orice adaos suplimentar sau taxe de transport intern sau extern. Doar in acest mod, aceasta firma isi permite sa ofere proiecte de case mai ieftine, cu preturi accesibile, pentru orice buzunar.

  • Nicio categorie

Nu expira

Descopera proiectele moderne pentru Case Mexi cu etaj si 3 dormitoare disponibile acum la preturi economice pentru orice stadiu de constructie.
Daca iti doresti o locuinta moderna, ideala pentru intreaga familie, opteaza pentru unul dintre cele 80 de proiecte de case cu etaj care iti ofera calitate, confort, siguranta. Casele cu etaj sunt recomandate tuturor persoanelor care isi doresc o constructie ampla care sa nu ocupe mult teren, dar si celor care vor sa se bucure de resedinte elegante, deosebite prin identitatea vizuala.
Casele din oferta, de exemplu, sunt proiectate astfel incat sa arate exceptional atat la exterior, cat si la interior, iar interioarele sunt excelent optimizate, astfel incat sa ofere spatiu suficient pentru o familie de 3-4 persoane. Parterul si etajul sunt gandite cat mai functional cu putinta si sunt impartite in principalele zone necesare oricarei familii – living, bucatarie, 3 dormitoare, baie complet utilata, dar contin si alte spatii secundare complementare personalizate.
Descopera proiectul perfect de locuinta pentru familia ta, fie ca iti doresti o casa in stil traditional sau o casa cu aspect extravagant. Ai de ales din peste 80 de propuneri de locuinte cu etaj, 3 dormitoare moderne si economice oferite de Case Mexi la cele mai accesibile preturi.

Add Favorites